Social Icons

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ 0-0. ΣΤΟΥΣ ΣΥΝ ΕΠΤΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ




 Δύο πολύτιμους βαθμούς πέταξε η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Κορωνίδα Κοιλάδας στο γήπεδο της αφού ήρθε ι
σόπαλη με τον Αριστείωνα Λυγουριού με 0-0. Το θετικό είναι ότι η διαφορά από τους δεύτερους της βαθμολογίας μεγάλωσε κατά ένα βαθμό και πήγε στους επτά.

Το φίλμ 

Στο 10’ λεπτό σέντρα του Σαγκατέλωφ στον Μπούρα σουτ του τελευταίου η μπάλα ‘αουτ.

Στο 17’ λεπτό ο Γκιόκας έδειξε την μεγάλη του κλάση και την πολυτέλεια να παίζει σε αυτή την κατηγορία όταν ο Αργ. Οψιμούλης βρήκε τον Κοκορομύτη μόνο του μπροστά από τον Γκιόκα σε θέση βολής σούταρε και ο Γκιόκας εκτινάχτηκε σώζοντας σίγουρο γκολ.

Στο 18’ λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Σακουλής σούταρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα τράνταξε την συμβολή των δοκαριών του Γκιόκα.

Στο 31’ λεπτό ο Γκρεβτσίδης με ωραία πάσα βρήκε τον Μπαζο σε θέση βολής πού σούταρε και η μπάλα αποκρούστηκε από  το δεξί δοκάρι του Παπαγιάννη.

Στο 39’ λεπτό δυνατό σουτ του Γκρεβτσίδη απέκρουσε ο Παπαγιάννης

Στο 49’ λεπτό ο Γ.Οψιμούλης συνδυάστηκε ωραία με τον Αργ. Οψιμούλη πού σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Γκιόκα.

Στο 50’ λεπτό ο Αργ. Οψιμούλης μπήκε από αριστερά και την τελευταία στιγμή πρόλαβε και απέκρουσε στα πόδια του σωτήρια ο Γκιόκας.

Στο 68’ λεπτό ο Αργ.Οψιμούλης μπήκε από αριστερά απέφυγε τον Γκιόκα πού βγήκε να του κόψει το οπτικό πεδίο αλλά το σουτ πού έκανε πήγε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.



Κορωνίδα Κοιλάδας : Γκιόκας, Κωτσαράς, Λάμπρου, ( 84΄Φασιλής Ν.), Δώρας, ( 55’ Μέγας), Μπόμπος, Τασιόπουλος, Σαγκατέλωφ, Μπάζος, ( 67’ Κουτσάυτης) , Γκρεβτσίδης, Μπούρας, Cojocaru.

Αριστείωνας : Παπαγιάννης, Δ.Γαλάνης, Κωστόπουλος, Λιάτας ( 76 Γ.Γεώργας), Σαρρής, ( 90’ Λιακόπουλος), Γ.Οψιμούλης, Αργ.Οψιμούλης, Καραμπέτσος, Κόλλιας, Σακουλής, Κοκορομύτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates