Social Icons

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ : ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ- ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΙΤΙ

Μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Παναρίτι ο Ποσειδώνας.



Μετά από την παραίτηση-αποχώρηση του Γιάννη Πάλλη από την τεχνική ηγεσία τον Ποσειδώνα Διδύμων άνοιξε
την πόρτα και για την αποχώρηση και τριών  ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον Μανώλη Ψωμά τον Biro και τον Σταύρο Γιαννακόπουλο. Η αιτία της αποχώρησης δεν έγινε γνωστή. Όμως σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες από την ομάδα θα υπάρξει άλλη μία αποχώρηση του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Μπροδήμας πονοκεφαλιάζει για την αρχική ενδεκάδα για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο Παναριτίου αφού εκτός αποστολής θα είναι  ο τερματοφύλακας της ομάδας Γιάννης Αποστόλου ( λόγω δουλειάς) και ο Γιώργος Στεργίου λόγω τραυματισμού. Αντίθετα επιστρέφει μετά από τιμωρία της μίας αγωνιστικής λόγω κόκκινης κάρτας ο Αργύρης Αποστόλου.Όμως παρ όλες τις ανακατατάξεις στο στρατόπεδο του Ποσειδώνα υπάρχει π΄στη για ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Παναρίτι .
Στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το Παναρίτι ο Β. Μπροδήμας πιθανότατα να συμπεριλάβει τούς :
 Κοτσοβός, Μπροδήμας, Μούγιος, Μπάρδης, Tressa, Αποστόλου Αρ. ( μικρός), Αποστόλου  Αργ., Κονδύλης Σωτ., Κονδύλης Αντ., Αντωνόπουλος Αντ.,   Οικονομόπουλος, Μέλση, Παρδάλης, Κοτσοβός Ιωαν.Προσύλης Γ., Κούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates