Social Icons

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΟΡΟΝΤΙΝΗ ΣΕ ΤΡΕΛΛΑ ΚΕΦΙΑ ( 3 ΓΚΟΛ) Ο Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΙΝΟΧΩΡΙ.



Έκανε το ντέρμπι κορυφής περίπατο ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου σκορπίζοντας τον Α.Ο. Σχινοχωρίου με σκορ 3-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μελανόλευκους» ο
22χρονος επιθετικός του Σταμάτης Κοροντίνης ο οποίος γιόρτασε την ονομαστική του εορτή πέτυχε τρία τέρματα.

Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη αυτή βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με δύο βαθμούς διαφορά από την σημερινή αντίπαλο τους τον Αχιλλέα Φιχτίων και το Πλατανίτι.
 Στο πρώτο ημίχρονο ο Ο.Φ.Η. πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε κάποιες καλές ευκαιρίες να ανοίξουν  το σκορ πριν το γκολ του Κοροντίνη με πρωταγωνιστές τους Κατσάβελλα, Φράγκο και Κοροντίνη των οποίων οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου όμως την μία ο Σαλογιάννης εξουδετέρωσε το σουτ πού του έγινε και στην δεύτερη η μπάλα έφυγε άουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 32’ λεπτό ύστερα μπαλιά του Μπουγιούρδα στον Κοροντίνη ο τελευταίος με λόμπα κρέμασε τον Μαυρόγιαννη ανοίγοντας το σκορ. Το 2-0 έγινε στο 72’ λεπτό πάλι με τον Κοροντίνη ο οπούς μπήκε από δεξιά και απέφυγε έξυπνα τρείς αντιπάλους και σούταρε στην αντίθετη γωνία κάνοντας το 2-0. Επτά λεπτά αργότερα ( 79’) ο Κοροντίνης συνδυάστηκε άψογα με τον Μπαλή  και με αριστερό σουτ έκανε το 3-0 .
Από το Ηλιόκαστρο εκτός του τοπ σκόρερ Κοροντίνη διακρίθηκαν ο Φράγκος ο οποίος έκανε πολλά χιλιόμετρα, ο Κατσάβελλας, ο Μπουγιούρδας, ο γερόλυκος Μπαλής και ο Σαράντος.
Από την νεανική ομάδα του Σχινοχωρίου δεν ξεχωρίσαμε ιδιαίτερα κάποιον..

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Δημήτρης Σκιαδάς με βοηθούς ττους Ιωάννη Αργύρη και Βασιλική Τσατσούλη οι οποίοι ήταν άψογοι.
Ο.Φ. Ηλιοκάστρου : Σαλογιάννης, Ευσταθίου, Τζανής, Χόντας, ( 51’ Μπαλής), Δαγρές, Φράγκος, Αποστόλου, ( 65’ Μπουγιούρας Δημ.), Σαράντος, ( 88’ Δορμπάρης), Μπουγιούρδας, Κατσάβελλας, Κοροντίνης.
Α.Ο.ΣΧΙΝΟΧΩΡΊΟΥ : Μαυρόγιαννης, Τσαγκάνης, Λουκάς, Μαλλιάρος, Καλύβας, Νικολίτσας, Θεοδωρόπουλος, Καρατάσος,(84’ Καραχάλιος), Λαμπάδας, Βρόσγος, Pondikati.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates