Social Icons

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Σ.ΚΟΝΔΥΛΗ ΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΔΙΔΥΜΩΝ ΣΤΟ ΛΥΓΟΥΡΙΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΜΕ 3-0





Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Ποσειδώνα Διδύμων ο οποίος κέρδισε τον Παμμετοχικό στο Λυγουριό με 3-0 και
πήρε βαθμολογική ανάσα. Για τους νικητές να αναφέρουμε την επιστροφή του αρχηγού της ομάδας Σωτήρη Κονδύλη μετά από τέσσερεις αγωνιστικές λόγω τιμωρίας.
Το σκορ άνοιξε στο 23 λεπτό όταν ο Αντωνόπουλος σούταρε και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε ασθενώς , η μπάλα έφτασε στον Κονδύλη και με πλασέ άνοιξε το σκορ .
Στο 60 λεπτό ο Μπροδήμας πέρασε τρείς ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων , σέντραρε και ο Κούσης με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα ( 3-0) έβαλε ο Αντωνόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή στο 82΄λεπτό.
Στο 90’ λεπτό ο Ε. Μανώλης και Αν. Αποστόλου διαπληκτίστηκαν και ο Π. Τσιτουρίδης τους έστειλε με απευθείας κόκκινη στα αποδυτήρια.
Παμμετοχικός : Μανώλης Σπ, Τζιαβάρας, Τριμπόνιας Α., Τριμπόνιας Φ., Κόλλιας, Τριμπόνιας Π., Βαρδάκας, Πιττερός, Μανώλης Π.,( 85’ Τόσκας )  Hyso, ( 83’ Μανώλης Ε.), Πασπαλιάρης.
Ποσειδώνας Διδύμων : Κοτσοβός, Μπροδήμας, Μούγιος, Μπάρδης, ( 48’ Αποστόλου Αν.) Ψωμάς, Tressa, Αντωνόπουλος, Biro, Αποστόλου Αν. Κονδύλης, Οικονομόπουλος.( 46’ Κούσης  65’ Γιαννακόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates