Social Icons

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-Π.Α.Ο.ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 2:30 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ






Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου  Αργολίδας  θα αγωνιστεί την Τετάρτη το μεσημέρι
στις 2 και μισή  στο γήπεδο της η Κορωνίδα Κοιλάδας με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κουτσοποδίου σε μονό αγώνα.
 Ο Θανάσης Τσιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα από τιμωρίες ή από τραυματισμούς. Το σίγουρο είναι ότι τόσο οι διοίκηση όσο και το προπονητικό τιμ δεν επιθυμούσαν τον συγκεκριμένο αγώνα την συγκεκριμένη χρονική  στιγμή. Και ο λόγος είναι ότι το Σάββατο 29 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει στο Δρέπανο τον δεύτερο της βαθμολογίας Πανασιναικό  ο οποίος θα είναι και ξεκούραστος αφού δεν έχει υποχρεώσεις στο Κύπελλο Αργολίδας.
Ο Θανάσης Τσιρόπουλος  αναμένετε να κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Ατρόμητο Παναριτίου.
Εκτίμηση μας είναι ότι θα ξεκινήσει με : Γκιόκα, Κωτσαρά, Λάμπρου,( ή Δώρα)  ,Μπόμπο, Μέγας, Σαγκατέλωφ, Γκρεβτσίδη, Τασσιόπουλο, Χατζησταύρου  Μπούρα και Cojocaru.
Στον πάγκο θα είναι οι : Χιόνης, Λούμης, Μπάζος, Ζέρβας, Γιαννακόπουλος , Φασιλής Ν. και Φασιλής Αντώνης.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Νίκος Ρατσιάτος με βοηθούς τους  Π.Πρασσάς .,και Γ. Πρέσβελου .
Εδώ να αναφέρουμε ότι οι δύο αντίπαλοι βρέθηκαν αντιμέτωποι στο ίδιο γήπεδο πρίν ακριβώς από ένα μήνα στις 26 Οκτωβρίου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας ( σκορ 1-1) με σκόρερ τον Μπούρα για την Κορωνίδα και τον Αιβαλιώτη για τον Π.Α.Ο.Κουτσοποδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates