Social Icons

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΑΡΗΣ Ν.ΡΟΕΙΝΟΥ-Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 1-2 ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΔΑ

Άνετο πέρασμα του Ο.Φ. Ηλιοκάστρου από το γήπεδο της Ν. Τίρυνθας αφού κέρδισε τον Άρη Ν. Ροεινού με σκορ
2-1. Και η νίκη παίρνει μεγαλύτερη αξία όταν ο Ο.Φ.Η. αγωνίστηκε με βασικές απουσίες όπως είναι αυτές του  Μπαλλή του Κατσαβέλλα του Κονδύλη και του Παύλου Σαράντου.

 Όμως όταν έχει στην ομάδα τον Σταμάτη Κοροντίνη σε τρελά κέφια και  σκοράρει για τέταρτη σερί αγωνιστική !!!!!!  και τον έμπειρο Σωτήρη Μπουγιούρδα τότε μόνο τυχαία ο Ο.Φ.Η.  δεν βρίσκετε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και κοιτάζει με αισιοδοξία την άνοδό του στην Α1 κατηγορία. Εδώ να επισημάνουμε και την πρώτη συμμετοχή του Δημήτρη Κοξίδη με τους «μελανόλευκους» ο οποίος ταλαιπωριόταν με ένα πρόβλημα πού είχε με το δελτίο του από την ομάδα πού αγωνιζόταν στην Σερβία το οποίο λύθηκε θετικά και ο ποδοσφαιριστής θα προσφέρει τις υπηρεσίες του. Είναι μία μεταγραφή πού θα κάνει την διαφορά αφού ο 22 χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ Ερμιονίδας και τον Πορτοχελιακό στην Δ Εθνική και μάλιστα είχε πολύ καλές παρουσίες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τρείς καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ όταν εκτέλεσαν φάουλ και η μπάλα έφυγε άουτ, άλλη μία φάση με εκτέλεση κόρνερ και η μπάλα από σουτ έφυγε πάλι έξω και η τρίτη όταν ο Σαλογιάννης απέκρουσε δύσκολα σουτ των επιθετικών των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και αυτοί δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ όταν ο Κοροντίνης βγήκε τετ α τετ με τον Καζά , πλάσαρε και η μπάλα έφυγε λίγο έξω και με τον Κοξίδη όταν σούταρε και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 72’ λεπτό ο Μπουγιούρδας ύστερα από έξοχη πάσα του Κοξίδη με πλασέ άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα ( 77’) ο συνήθης ύποπτος Κοροντίνης πήρε την μπάλα από αριστερά πέρασε τρείς ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων και με κατά μέτωπο επίθεση έφτασε στην μικρή περιοχή και με αριστερό πλασέ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι το μόνο πού κατάφεραν ήταν να μειώσουν στην εκπνοή του αγώνα ( 90’ )  με σουτ του Παπασαράντου μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή.

Αρης. Ν. Ροεινού :Καζάς Θ, Βλαχόπουλος, Παπαγεωργίου,Μακρής, Καζάς Αλκ., Παπασαράντος, Λιαλιάτσης, ( 18’ Μπρέγιανος), Μανιφάβας, Δρούγκας, ( 18’Χριστόπουλος),Τσουρδίνης,  ( 64’ Τσούρδης),Ντόκος.

Ο.Φ. Ηλιοκάστρου : Σαλογιάννης , Ευσταθίου, Τζανής, Ντάκος, Δαγρές, Φραγκος, Μπουγιούρας, Αποστόλου, ( 85’ Δεστές), Μπουγιούρδας, Κοξίδης, Κοροντίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates