Social Icons

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΜΕ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ 1-0 ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ





Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη για την Ερμιονίδα με σκορ 1-0 απέναντι στην Επισκοπή Ρεθύμνου
μπροστά σε 700 περίπου θεατές. Η Ερμιονίδα στο πρώτο ημίχρονο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων , έφερε την μπάλα στην περιοχή της Επισκοπής χωρίς όμως να πετύχει  κάποιο γκολ. Γκολ πού μπήκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από πολύ καλή ενέργεια του Βλαχόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο φάνηκαν μόνο μεταξύ 25 και 40 όπου και δημιούργησαν δύο ευκαιρίες με τον Δουμάνη και τον Βιαφάνε..
Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο και από τις δύο ομάδες οι οποίες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Από την Ερμιονίδα ο Παβίσεβιτς είχε τρείς τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες πού είτε έφυγαν έξω ή σταμάτησαν στον πολύ καλό Γουναρίδη. Και οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ευκαιρίες με πιο κλασσική την φάση του 92΄λεπτού με τον Δουκάκη.
Το φιλμ
Στο 6’ λεπτό Εκτέλεση φάουλ του Λίτση από αριστερά αδύναμη κεφαλιά του Βλαχόπουλου μέσα από την μικρή περιοχή ο Γουναρίδης απέκρουσε εύκολα.
Στο 7’ λεπτό ο Σβόγιτς έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Γουναρίδης μπλόκαρε την μπάλα πάνω από το κεφάλι του Συμελίδη.
Στο 9’ λεπτό  ο Βλαχόπουλος με τον Μουσταφίδη συνδυάστηκαν άψογα έξω από την περιοχή , ο τελευταίος μπήκε από δεξιά αλλα΄ την τελευταία στιγμή τον πρόλαβαν οι αμυντικοί.
Στο 16’ λεπτό δυνατό σουτ του Ομο απέκρουσε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Γουναρίδης.
Στο 20’ λεπτό ο Ομο με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σβόγιτς έστειλε την μπάλα πάνω στα σώματα των αμυντικών .
Στο 21’ λεπτό σέντρα-σούτ του Ιασωνίδη από δεξιά απέκρουσε δύσκολα ο Γουναρίδης.
Στο 32’ λεπτό ο Δουμάνης μπήκε από δεξιά και την τελευταία στιγμή πρίν σουτάρει τον πρόλαβε ο Ιασωνίδηςκαι έδιωξε την μπάλα  σε κόρνερ.
Στο 38’ λεπτό δυνατό σουτ του Βιγιαφάνε η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
Στο 45+1 ΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για την Ερμιονίδα όταν ο Βλαχόπουλος μπήκε από δεξιά και με μαγική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του , σούταρε και με την βοήθεια του Βουρβαχάκη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Επισκοπής ανοίγοντας το σκορ.
Στο 50’ λεπτό ο Γουναρίδης απέκρουσε εύκολα σουτ του Συμελίδη.
Στο 55’ λεπτό ο Παβίσεβιτς βγήκε μόνος του με τον Γουναρίδη αλλά το σούτ που έκανε απέκρουσε σωτήρια ο Γουναρίδης.
Στο 57’ λεπτό σέντρα του Συμελίδη στην περιοχή , η μπάλα στον Παβίσεβιτς ο οποίος ήταν με πλάτη προς την εστία , γύρισε και  με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γουναρίδη.
Στο 64’ λεπτό  ο Μανουσάκης έβγαλε ωραία σέντρα στον Δρακάκη , κεφαλιά του τελευταίου και η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πονηρού.
Στο 65’ λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Παβίσεβιτς όταν σούταρε και ο Γουναρίδης απέκρουσε σωτήρια.
Στο 67’ λεπτό ο Λάμπρου μπήκε από αριστερά σούταρε και απέκρουσε δύσκολα ο Πονηρός.
Στο 70’ λεπτό ο Ιασωνίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ ύστερα από σέντρα του Καραδέμητρου.
Στο 80’ λεπτό δυνατό σουτ του Ράντοβιτς απέκρουσε δύσκολα ο Πονηρός.
Στο 90’ λεπτό Λίτσης και Δελίμπασης αντίκρισαν την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και πήγαν στα αποδυτήρια
Στο 92’ λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Επισκοπή να ισοφαρίσει όταν ο Δουκάκης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή σούταρε και ο Ιασωνίδης πάνω στην γραμμή έσωσε βέβαιο γκολ.
Άριστη η διαιτησία του Τσαμούρη από τον Πειραιά
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Κλόκας, Ιασωνίδης, Λίτσης, Σβόγιτς (82’ Κιοσσές), Όμο, Συμελίδης (72’ Καραδέμητρος), Βλαχόπουλος, Παβίσεβιτς, Τσακόν (53’ Ταπέ).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Παπαδήμας (61’ Δρακάκης), Δελήμπασης, Δουμάνης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης (72’ Βιτώρος), Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε (61’ Μανουσάκης), Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Ράντοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates