Social Icons

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΜΕ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 5-1 ΤΟΝ Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ



 Σε φιλικό αγώνα πού έγινε το Σάββατο το απόγευμα στην Ερμιόνη μπροστά σε 60 περίπου φιλάθλους η ομάδα Νέων
της Ερμιονιδας παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο κέρδισε την αντίστοιχη του Ο.Φ. Ηλιοκάστρου με 5-1. Η ομάδα του Ηλιοκάστρου προσπάθησε έδειξε κάποια καλά στοιχεία αλλά βρέθηκε από το 22’ να χάνει με 3-0 και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Το σκορ άνοιξε στο 11’ λεπτό ο Χατζησοφρωνίου με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 13’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ζαραφωνίτη από τους αμυντικούς της Ερμιονίδας  Το εκτέλεσε ο Μπουγιούρας και ο Μπουράτης με εκπληκτική απόκρουση στην δεξιά του γωνία κράτησε κράτησε το « μηδέν». Ο Κοροντίνης στο 21 ‘ και ο Κολλάς στο 22’ με δύο πολύ ωραία γκολ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ  στο 3-0.Στο 32’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να κάνουν το 4-0 όταν ο Σαλογιάννης δε φάση διαρκείας στα καρέ του απέκρουσε εκπληκτικά σουτ του Παραγιουδάκη και του Χατζησοφρωνίου με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι. ΤΟ 3-0  ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.  Στο 59’λεπτό ο Κολλάς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0 για να μειώσει στο 81 λεπτό ο Ζαραφωνίτης με πλασέ . Το τελικό 5-1 πέτυχε ο Κολλάς ο οποίος έκανε και χατ-τρίκ με σουτ μέσα από την περιοχή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Παλυβός

Ερμιονιδα Κ-20 : Μουράτης, ( 71’ Σάββας), Καρανάσιος ( 65’ Ρίκα), Νικολάου ( 80’ Τσέλλος), Ηλιού ( 65’Τσιούνι) , Παρασκευόπουλος, Παραγιουδάκης, ( 80’ Παπανδριανός), Κοροντίνης ( 46’ Παπασταύρου), Παλαιοπάνος,Κολλάς, Χατζησοφρωνίου ( 80’ Κρητικός), Δημαράκης ( 46’ Διαμαντής)

Ο.Φ. Ηλιοκάστρου :Σαλογιάννης, Ευσταθίου, Τζανής, Ντάκος, Δαγρές, Κονδύλης, Ζαραφωνίτης, Παπασταύρου, Μπουγιούρας, Σαράντος, Οικονομόπουλος,

Επίσης αγωνίστηκαν : Κοροντίνης, Κατσιάβελας, Βόντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates