Social Icons

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΜΕΘΑΝΑ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ 3-4


 Έκανε τα εύκολα δύσκολα ο Ποσειδώνας Διδύμων μέσα στα Μέθανα όταν κόντεψε να χάσει ένα δικό του παιγνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν
καταιγιστικός και έκανε πάρτι στην περιοχή των γηπεδούχων πετυχαίνοντας τρία γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε χαλαρά πιστεύοντας πως είχε τελειώσει ο αγώνας και παραλίγο να το πληρώσει ακριβά . Και αναφερόμαστε στο οκτάλεπτο 54-62 όπου το 0-3 έγινε 2-3 .

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9’ λεπτό ο Μπροδήμας ανατράπηκε από τους αμυντικούς των Μεθάνων και ο Κονδύλης από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ.  Στο 21’ λεπτό ο Αντωνόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 45 λεπτό ΄Ο Κονδύλης ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Biro με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-3 όπου ήτα και σκορ ημιχρόνου. Στο 54’ λεπτό ο Λυσαίος με πλασέ από το σημείο του πέναλτι μείωσε σε 1-3. Στο 62 λεπτό η ομάδα των Μεθάνων με σουτ του Ibro μέσα από την περιοχή Στο 72 λεπτό ο Biro βρήκε με ωραία πάσα τον Κούση μέσα στην περιοχή των Μεθάνων και με πλασέ έκανε το 2-4. Στο 78 λεπτό ο Biro βγήκε μόνος του με τον τερματοφύλακα των Μεθάνων αλλά το σουτ πού έκανε απέκρουσε σωτήρια ο Βλάχος. Το τελικό 3-4 διαμόρφωσε πάλι ο Ibro με πλασέ μέσα από την περιοχή.

ΜΕΘΑΝΑ : Βλάχος. Κάτσος, Λαζάρου, Ναλπαντίδης, Αταγιάν, Παντελής Δημ, ( 65’ Maridacis), Λυσσαίος, Μενιέ,( 46’ Μανιάτης),  Νίνος,( 85’ Παντελής Αλεξ.), Muco, Ibro.

Ποσειδώνας Διδύμων : Αποστόλου Ι, Μπροδήμας, ( 73’ Δήμιζας), Μπάρδης, Ψωμάς, Στεργίου,( 65’ Μουγιος ),  Tressa, Αντωνόπουλος, Biro, Κούσης, Κονδύλης, Αποστόλου Αργ.( 59’ Γιαννακόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates