Social Icons

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Α.Ο.ΥΔΡΑΣ : ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ( ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ )




ΠΗΓΗ : http://www.fonitisydras.com 

Με αγιασμό ξεκίνησε την Παρασκευή ( 29/8)  το απόγευμα η παρουσίαση του νέου δημοτικού γηπέδου του
νησιού μας, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της τελικής αναμόρφωσής του, έχοντας ήδη τοποθετηθεί πάνω σ' αυτό χλοοτάπητας. Κατά την εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Ύδρας και η Περιφέρεια Αττικής, οι πολίτες συνέρρευσαν ενθουσιασμένοι προκειμένου να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο και να δουν υλοποιημένο ένα όνειρο ετών!

Ο Δήμαρχος Ύδρας Άγγελος Κοτρώνης εμφανώς συγκινημένος όπως και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Τάκης Μαρκαντώνης μίλησαν για το έργο της αναμόρφωσης του γηπέδου, τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής και ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό και τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κατσικάρη. Επίσης τον Καθηγητή ΕΜΠ Δημήτρη Παπαϊωάννου για τη χορηγία της μελέτης του γηπέδου και τη βοήθειά του. Μετά την ανταλλαγή αναμνηστικών τα βλέμματα στράφηκαν στο ένα τέρμα του γηπέδου, για να δουν όλοι τον Δήμαρχο, τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου να εκτελούν τα πρώτα πέναλτυ στο νέο τερέν. Ενώ ακολούθησαν πολλές μπαλιές φορέων και πολιτών που πέτυχαν το δικό τους τέρμα. Ο κόσμος περπάτησε κατά μήκος του γηπέδου θαυμάζοντας τη νέα εικόνα και τα παιδιά έπαιξαν μπάλα ικανοποιημένα καθώς όπως χαρακτηριστικά μας είπαν, πρώτη φορά είδαν και άγγιξαν ένα πράσινο γήπεδο. Κατόπιν υπήρξε κέρασμα με αμυγδαλωτά και αναψυκτικά.
Στην παρουσίαση παραβρέθηκε σύσσωμη η ομάδα του ΑΟΥ, η Πρόεδρος Ζωή Σαρούκου, η Διοίκηση, φίλαθλοι, πολίτες και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ










ΠΗΓΗ : http://www.fonitisydras.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates