Social Icons

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ



Ευχάριστα τα μαντάτα για τους φιλάθλους της Ένωσης Ερμιονίδας αφού την Πέμπτη μετά τον εξονυχιστικό έλεγχο πού έγινε από
κλιμάκιο της Football League με επικεφαλής των υπεύθυνο αδειοδοτήσεων δόθηκε το πράσινο φως για την χρησιμοποίηση του στους αγώνες. 
Ο πρόεδρος της ομάδας Ιωσήφ Μερτύρης με ανακοίνωση του που αναρτήθηκε λίγο πριν στο επίσημο site της ομάδας ανέφερε :

"Μετά την επίσκεψη του κ. Γενεράλη, υπεύθυνου για την αδειοδότηση της διοργανώτριας Αρχής (Football League), και τον εξονυχιστικό έλεγχο που έγινε στο ανακαινισμένο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου και με την παρουσία του Διοικητή του Α.Τ. Κρανιδίου, κ. Θάνου, λάβαμε την διαβεβαίωση για την αδειοδότηση του γηπέδου καθώς και τα συγχαρητήριά τους προς την Διοίκηση για την επίτευξη του έργου. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα πλέον και επίσημα έχει το σπίτι της στο οποίο θα διεξαχθούν τόσο οι δυο (2) αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος όσο και τα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος. Εμείς σαν Διοίκηση είμαστε περήφανοι που τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε τόσο τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή όσο και όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του επιτεύγματος. 
 ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. 
Ο Πρόεδρος
 Ιωσήφ Ελ. Μερτύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates