Social Icons

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ

 Η κατρακύλα πού έχει πάρει το ελληνικό ποδόσφαιρο απ ότι φαίνεται δεν έχει σταματημό. Την Κυριακή πού μας πέρασε ένας
φίλαθλος του Εθνικού χτυπήθηκε από φιλάθλους του Ηροδότου σε αγώνα Γ Εθνικής με αποτέλεσμα να κινδυνεύει σοβαρά η υγεία του  και σήμερα Τετάρτη ο Πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας μόλις τελείωσε το συμβούλιο της  football league στην Θεμιστοκλέους ένας άγνωστος τον χτύπησε με γκλομπ στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πάεσει αιμόφυρτος στο έδαφος. . Ο Ευβοιώτης παράγωντας μεταφέρθηκε από ανθρώπους της Λίγκας στο Γ.Γεννηματάς όπου αργά το βράδυ μετά από αξονική πού του έκαναν οι γιατροί , δέν βρέθηκε κάτι σοβαρό και επέστρεψε σπίτι του.

Η Ένωση Ερμιονίδας δεν έμεινε αμέτοχη σε αυτό το θλιβερό συμβάν και με δελτίο τύπου πού εξέδωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης καταδικάζει η άνανδρη όπως χαρακτηριστικά αναφέρει επίθεση.

Αναφέρει :

"Η Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε. καταδικάζει την εγκληματική ενέργεια εις βάρος του Προέδρου της Π.Α.Ε. Ηρακλής Ψαχνών Γιώργου Στούπα όταν έξω από τα γραφεία της Ενωσης της football league  δέχτηκε άνανδρη επίθεση από δύο κουκουλοφόρους και του ευχόμαστε περαστικά και να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates