Social Icons

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

 
Στο Αίγιο κτυπάει η καρδιά της ποδοσφαιρικής Ερμιονίδας καθώς η Ένωση Ερμιονίδας καλείται να ανατρέψει το δύσκολο 0-1 του πρώτου
αγώνα  απέναντι στον τοπικό Παναιγειάλειο και να επιστρέψει με την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Σίγουρα το έργο των ποδοσφαιριστών της Ερμιονίδας είναι δύσκολο αλλά ΟΧΙ και ακατόρθωτο.
 Σε συνομιλία πού είχαμε με τον Πρόεδρο της ομάδας Ιωσήφ Μερτύρη  μας ανέφερε :" "Γνωρίζουμε ποιος είναι ο Παναιγειάλειος. Τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε. Έχει μία πολύ σκληρή έδρα με πολύ κόσμο πού αγαπάει την ομάδα του . Εμείς πάμε να κάνουμε το παιγνίδι μας και ελπίζουμε στο τέλος του αγώνα να έχουμε την πρόκριση στα χέρια μας"
Στον αγωνιστικό τομέα ο Ρομπέρτο Μπολάνο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή καρτών. Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε από την Ερμιόνη το μεσημέρι του Σαββάτου και την αποτελούν οι :  Πουρής, Πονηρός, Λίτσης, Σαμαράς, Παπανικολάου, Ιασωνίδης, Κολόκας, Τζανής, Σβόγιτς, Κιοσσές, Καραδέμητρος, Γυφτοκώστας, Σκεντεράι , Στοϊμίροβιτς, Παβίσεβιτς, Βλαχόπουλος, Συμελίδης, Ευθυμιάδης, Σχοινάς.Εκτός έμειναν για διάφορους λόγους οι : Μουσταφίδης, Ταπέ, Τούτοριτς, Μπουσινάκης, Ραχιώτης, Λαζάρου, Χατζησοφρωνίου, Κολοκοτρώνης Παρασκευόπουλος ( αγωνίστηκε στο φιλικό της ομάδας Νέων με την Κορωνίδα στην Κοιλάδα) καθώς και οι νεομεταγραφέντες Ομο και Chacon.
Διαιτητής του αγώνα πού θα ξεκινήσει στις 16:30 είναι ο Πειραιώτης  Κώστας Καριοφύλλης και βοηθοί οι Ηλίας Κοτζαμανίδης και Γιώργος Σγάντζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates