Social Icons

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-2 ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ



Σε φιλικό αγώνα πού έγινε στο γήπεδο της Νέας Κίοιυ η Ερμιονίδα επικράτησε του Ερμή Κιβερίου με σκορ 2-1. Και τα τρία τέρματα μπήκαν στο
πρώτο μισάωρο του παιγνιδιού και συγκεκριμένα μόλις στο 2’ ο Βλαχόπουλος και στο 7’ ο Κιοσσές με σουτ έκαναν το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 20» με πέναλτι πού κέρδισε ο Δρυμούρας και εκτέλεσε εύστοχα ο Δημακός. Η Ένωση Ερμιονίδας ήταν πολύ καλή σε όλη την διάρκεια του αγώνα χωρίς όμως να έχει πολλές ευκαιρίες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερμής Κιβερίου είχε και τους τρείς τερματοφύλακες τραυματίες με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο την εστία του να υπερασπίζετε ο τρίτος τερματοφύλακας της Ερμιονίδας ο Ραχιώτης…..
Ερμής Κιβερίου ( Λουκάς Κούρος) : Αδρακτάς, Τζιέρης, Βιρβίλης, Κάπλατζης, Σταματέλος, Ζίου, Καλυβόπουλος, Σβίγκος, Κρίστο , Δριμούρας,Δημάκος.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν : Ραχιώτης, Διαμαντής, Μπούκουρης, Φίλης, Φλώρος,  Παναγόπουλος, Αλεξ  Καραγκούνης, Ορλού,  Βαρβουλέτος, Καστρίτης
Ένωση Ερμιονίδας ( Ρομπέρτο Μπολάνο : Πονηρός, Παπανικολάου, Ιασωνίδης, Τζανής, Λίτσης (30’ Σαμαράς), Κιοσσές, Σβόγιτς,Συμελίδης, Βλαχόπουλος, Γυφτοκώστας, Παβίσεβιτς.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν : Πουρής,   Τούτοριτς,  Κολόκας,  Λαζάρου ,   Σκεντεράι, Καραδέμητρος, Μπουσινάκης,   Ευθυμιάδης,  Σχοινάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates