Social Icons

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : ΕΝΤΥΣΕ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΓΚΙΟΚΑ ΣΤΑ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΑ


Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε η Κορωνίδα Κοιλάδας εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό της τον μέχρι πρότινος
τερματοφύλακα της Ένωσης Ερμιονίδας Ορέστη Γκιόκα σύμφωνα με δελτίο τύπου πού αναρτήθηκε πρίν λίγο στο επίσημο blog της ομάδας από το γραφείο τύπου .
Ο Ορέστης Γκιόκας είναι 24 ετών ( 07/04/1990) και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα..Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από τον Ζέφυρο ομάδα της Αθήνας. Επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ο Αίας Σαλαμίνας από το 2009 έως το 2011 και στην συνέχεια μεταγράφηκε στην Ένωση Ερμιονίδας όπου έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2014. Ο Ατρόμητος Πειραιώς ήταν η επόμενη ομάδα πού αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι .
Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Κορωνίδας 
Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον Ορέστη Γκιόκα (24 ετών, Τερματοφύλακας), καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί (κατά σειρά) με τα χρώματα του Ζέφυρου, του Αίαντα Σαλαμίνας, της Ένωσης Ερμιονίδας και του Ατρομήτου Πειραιώς. Να σημειωθεί πως μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν στέλεχος της Ένωσης Ερμιονίδας στην Football League. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας. Εκ του Γραφείου Τύπου του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates