Social Icons

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ : ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Πολύ δυναμικά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού  ο Ποσειδώνας Διδύμων αφού έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να εντάξει στο έμψυχο  δυναμικό του την αφρόκρεμα του ποδοσφαίρου της Ερμιονίδας και όχι μόνο. 
Καταρχάς επιστρέφει
στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Γιάννης Πάλλης , ένας προπονητής ο οποίος στην προηγούμενη θητεία του στον Ποσειδώνα η ομάδα διεκδικούσε το πρωτάθλημα ( 2012-2013) και το έχασε στις λεπτομέρειες.
Από εκεί και πέρα η διοίκηση και ο προπονητής έχοντας βάλει τον πήχη στο υψηλότερο του σημείο έφεραν στα Δίδυμα παίκτες πρωτοκλασάτους που θα κάνουν την διαφορά. Ο Μανώλης Ψωμάς , ο Αντώνης Αντωνόπουλος, ο Γιώργος Στεργίου , τα αδέρφια Γιάννης και Αργύρης Αποστόλου , ο Σταύρος Γιαννακόπουλος , ο Κρίστο Μέλσι  ο Δημήτρης Κοξίδης και ο Biro   είναι η αρχή και ακολουθεί άλλη μία μεταγραφή η δέκατη όπου θα είναι και η τελευταία.

Σας παρουσιάζουμε τα νέα μέχρι στιγμής μεταγραφικά αποκτήματα του Ποσειδώνα




Μανώλης Ψωμάς  : Αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και είναι 36 ετών ( 11-11-1978). Η παρουσία του στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα είναι πλούσια. Έχει αγωνιστεί στην Ένωση Ατρομήτου-Ρεθύμνου, στον Πανελευσινιακό , στο Αιγάλεω με το οποίο αγωνίστηκε στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ  την περίοδο  2004-2005 όπου μαζί του έφτασε μέχρι την φάση των ομίλων, στον Αστέρα Τρίπολης , την Καβάλα ,τον ΟΦΗ, τον Λεβαδειακό, την Λάρισα ΤΗΝ Επισκοπή και την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κορωνίδας Κοιλάδας όπου έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου Αργολίδας.

Γιώργος Στεργίου  : Είναι 30 χρονών και αγωνίζεται κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Ερμή Ερμιόνης μέχρι το 2011 πού σαν αρχηγός της ομάδας στέφθηκε πρωταθλητής και ανέβασε την ομάδα στην Δ Εθνική. Επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός θα είναι η ομάδα πού έγινε συνένωση με την ΑΕΚ Ερμιονίδας η Ένωση Ερμιονίδας όπου θα αγωνιστεί για δύο χρονιές. Μάλιστα στην δεύτερη χρονιά θα στεφθεί και πάλι πρωταθλητής και η ομάδα θα ανέβει στην Γ Εθνική κατηγορία. Την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Ερμιονιδα 2012.

Αντώνης Αντωνόπουλος. Επιστέφει στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του μετά από 14 χρόνια περίπου όταν έφυγε για να αγωνιστεί με την ΑΕΚ Ερμιονίδας στην Δ Εθνική. Ο Αντώνης Αντωνόπουλος είναι 34 χρονών ( 1980) και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και εκτός από την ΑΕΚ Ερμιονίδας έχει αγωνιστεί με τον Παναυπλιακό 3 χρόνια στην Δ Εθνική , με την Ένωση Ερμιονίδας  και τον Πορτοχελιακό επίσης στην Δ Εθνική ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε και αυτός στην Κορωνίδα Κοιλάδας. 

Κρίστο Μέλσι : Είναι 27 ετών και αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Αστέρα Θερμησίας και στην συνέχεια μετά την συνένωση με τον Ερμή Ερμιόνης και της ΑΕΚ Ερμιονίδας πήγε στην νέα ομάδα πού δημιουργήθηκε την Ερμιονίδα 2012  όπου και αγωνίστηκε μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. 


Αργύρης Αποστόλου : Επιστροφή στα πάτρια εδάφη μετά από απουσία δύο χρόνων. Είναι 23 ετών και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν και αυτός στην Κορωνίδα Κοιλάδας.



Γιάννης Αποστόλου : Επιστροφή και για αυτόν στα πάτρια εδάφη όπως ο αδερφός του. Είναι 29 ετών και αγωνίζεται σαν τερματοφύλακας. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με τα χρώματα της Κορωνίδας Κοιλάδας έκανε μια εκπληκτική αγωνιστική περίοδο και ήταν ο βασικός συντελεστής των κυανόλευκων τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για την πορεία στο κύπελλο Αργολίδας όπου έφτασε μέχρι τον τελικό.



Σταύρος Γιαννακόπουλος :  Είναι 29 ετών και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Έχει αγωνιστεί στον Πορτοχελιακό , στην Κορωνίδα Κοιλάδας και την περίοδο 2011-2012 βρισκόταν πάλι στον Ποσειδώνα Διδύμων.


Δημήτρης Κοξίδης: Είναι 22 ετών και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Θερμησίας στην Κορωνίδα Κοιλάδας στην ΑΕΚ Ερμιονίδας ( Δ Εθνική) και στον Πορτοχελιακό (Δ Εθνική).

De Freitas Joao Bosco ( ή Biro)   O Biro είναι 40 χρονών και αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις αλάνες της μακρινής Βαζιλίας και στην συνέχεια υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με την América-RN στην οποία αγωνίστηκε από το 1993 μέχρι το 2003 όπου και θα πάρει μεταγραφή για την Φλαμέγκο. Την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα έρθει στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο Περιστερίου και στην συνέχεια θα μεταγραφή στην ΑΕΚ Ερμιονίδας  στην Κορωνίδα Κοιλάδας και στον Α.Ο.Σύρου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates