Social Icons

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2-2

  Το τελικό 2-2 ανάμεσα στον Πιερικό και την Ερμιονίδα δεν δυσαρέστησε κανέναν αφού ο στόχος του συγκεκριμένου αγώνα ήταν ο
χρόνος συμμετοχής τον οποίο πήραν όλοι οι παίκτες των δυο ομάδων και βέβαια τα συμπεράσματα των προπονητών Γιώργο Καμπερίδη, Ρομπέρτο Μπολάνο και των τεχνικών επιτελείων των δυο συλλόγων.

Η Ερμιονίδα άνοιξε σχετικά νωρίς το σκορ με τον Stojmirovic στο 15΄ για να ισοφαρίσει πρίν λήξει το πρώτο μέρος με δυνατό σουτ ο Ελιομάρ.

Ο Πιερικός μπήκε μπροστά στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μανίκας στο 60΄για να ισοφαρίσει τελικά στο 88΄με σουτ έξω από την περιοχή ο Γυφτοκώστας.
Ο Μουσταφίδης της Ερμιονίδας αποχώρησε στο ζέσταμα γιατί αισθάνθηκε ενόχληση στον δικέφαλο και τη θέση του πήρε ο Παπανικολάου.

Διαιτητής ήταν ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τους Θεοδώρου και Μηνούδη.

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Πατσιογιώργος (46΄Παπατολίκας), Ντόικιτς, Κοντσίδης (85΄Παναγιωτίδης), Τάχος (46΄Λαμπάκης), Νικολίτσης (65΄Παπαδόπουλος), Μπουζούκης (46΄Κοντούλης), Σπάσιτς (70΄Καρατάσιος), Κατσιαμήτας (46΄Ντόσης), Ελιομάρ (55΄Κόιτς), Μουλτσάν (75΄Παλιάτσος), Μανίκας (75΄Καρτσαμπάς Χρ.)

Ερμιονίδα (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πουρής, Λίτσης, Παπανικολάου, Ιασωνίδης, Κολόκας, Κιοσές, Συμελίδης, Stojmirovic, Καραδεμήτρος, Pavicevic, Βλαχόπουλος.

Έπαιξαν και οι:
Σαμαράς, Λαζάρου, Ευθυμιάδης, Tape, Svojc, Τζανής, Καπουράνης, Γυφτοκώστας, Κολοκοτρώνης, Μποσινάκης, Παρασκευοπουλος.
http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates