Social Icons

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 1-0.( ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ)



Σε φιλικό αγώνα πού έγινε στην Ριζούπολη η Ερμιονίδα ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στο γήπεδο της Ριζούπολης βρέθηκαν περίπου 200 φίλαθλοι οι 50 από αυτούς ήταν από την Ερμιονίδα.

Η ομάδα της Ερμιονίδας αδικείται από το σκορ αφού ειδικά
στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερη του γηπεδούχου Απόλλωνα με κινητήριο μοχλό τον Καραδέμητρο σαν επιτελικό μέσο και τους δραστήριους  Σβόγιτς από τα άκρα και τον Παβίσεβιτς να παίρνει πρωτοβουλίες με μέτωπο προς την εστία.  Γενικά στο πρώτο ημίχρονο η Ερμιονίδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το γκολ πού δέχτηκε το πάλεψε μέχρι το τέλος.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι ήταν πολύ κακοί και σίγουρα ο Κωστένογλου θα πρέπει να είναι προβληματισμένος από την εικόνα πού παρουσίασε η ομάδα του.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 1’ λεπτό η Ένωση κέρδισε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 4’ λεπτό αδύναμο σουτ του Καραδέμητρου δεν ανησύχησε ο Κουστόπουλος. Στο 5’ λεπτό νέο σουτ του Παβίσεβιτς μέσα από την περιοχή δεν ανησύχησε ο Κουτσόπουλος. Στο 10’ λεπτό ο Κιοσσές πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Κυβελίδη πριν γίνει απειλητικός για την εστία του. Στο 21’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ όταν ο Γκόλιας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά , ο Χατζής έπιασε την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι και ο Πονηρός απογειώθηκε στο παραθυράκι της εστίας του στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Στο 22’ ο Φαρινόλα ύστερα από σέντρα του Χατζή έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 30’ πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Μουσταφίδης από δεξιά σέντραρε και α άμυνα των γηπεδούχων δεν απομάκρυνε, η μπάλα έφτασε στον ξεμαρκαριστο Βλαχόπουλο πού μόνος του μπροστά από τον εκτός θέσης Κουτσόπουλο σούταρε άουτ.  Στο 31’ λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Σβόγιτς σούταρε με δύναμη έξω από την περιοχή και ο Κουτσόπουλος έδιωξε με υπερένταση.

Στο 48’ λεπτό δυνατό σουτ του Γυφτοκώστα η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Κουτσόπουλου. 
Στο 50’ λεπτό ο Απόλλωνας κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή της Ερμιονίδας. Το εκτέλεσε ο Βάντερσον και ο Χατζής με πλασέ νίκησε τον Πουρή για να ανοίξει το σκορ.
 Στο 64’ λεπτό σουτ του Χατζή η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 86’ λεπτό ο Πίτκα έδιωξε σωτήρια μπροστά από τον Γυφτοκώστα. Στο 89’ λεπτό δυνατό σούτ του Ευθυμιάδη η μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Πίτκα.


Διαιτητής  : Μαώλης Γρίμμας ( Αθηνών) άριστος.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: (Νίκος Κωστένογλου): Κουστόπουλος (60’ Πίτκας), Χατζηζήσης (60’ Ξαγοράρης – 81 Ψύρρας), Γεωργίου (46’ Λαγός), Κύργιας (69’ Ντούνης), Χατζής , Ηρακλής (46’ Βάντερσον), Κυβελίδης (59’ Ανγκούλο), Φαρινόλα (69’ Κοτσώνης), Νάνια (46’ Καρακώστας), Γκονζάλες (69’ Φουκαράς), Γκόλιας (60’ Βασιλαντωνάκης).

 ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός (46’ Πουρής), Μουσταφίδης (68’ Σκεντεράι), Λίτσης (54’ Σαμαράς) Τζανής, Ιασσωνίδης, Κιοσσές (73’ Ευθυμιάδης), Σβόγιτς (59’ Συμελίδης), Στοϊμίροβιτς (46’ Μπουσινάκης), Παβίσεβιτς (73’ Σχοινάς), Καραδέμητρος (46’ Ταπέ), Βλαχόπουλος (46’ Γυφτοκώστας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates