Social Icons

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 0-1




Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο κύπελλο Ελλάδας  αφού ηττήθηκε στο γήπεδο της Κορίνθου από τον Παναιγιάλειο με σκορ
1-0 μπροστά σε 400 περίπου φιλάθλους από τους οποίους οι πλειοψηφία ήταν από τους φιλοξενούμενους.. Ήταν ένας αγώνας ο οποίος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού έγιναν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και αυτός πού θα έβαζε πρώτος το γκολ θα κέρδιζε και τον αγώνα.
Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 17 λεπτό όταν ο Σανδραβέλης σέντραρε από δεξιά και ο Μπούνας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα  έξω από το δεξί δοκάρι του Πονηρού. Στο επόμενο λεπτό νέα σέντρα του Μπούνα πάλι από δεξιά ο Κατσικοκέρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 57 λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ από δεξιά, το εκτέλεσε ο Νάστος στην καρδιά της άμυνας της Ερμιονίδας εκεί πετάχτηκε πιο ψηλά από τους αμυντικούς ο Ιωάννου και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 62 λεπτό ο Βλαχόπουλος σέντραρε από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Παβίσεβιτς στο σημείο του πέναλτι πού σούταρε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Σταυριανού. Στο 80 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να κάνει το 1-1 όταν ο Μπουσινάκης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και η μπάλα έφτασε στον Τζανή πού σούταρε και η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σταυριανού.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Μπλάνας από την Μεσσηνία ο οποίος ήταν πολύ καλός.

Ενωση Ερμιονίδας  (Ρ. Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Λίτσης, Ιασωνίδης, Τζανής, Κιοσσές, Ζβόγιτς, Συμελίδης (70' Μπουσινάκης), Παβίσεβιτς, Στοϊμιροβίτς, Καραδέμητρος (60' Βλαχόπουλος).
 Παναιγιάλειος (Μ.Σεροπιάν): Σταυριανός, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Νάστος, Τσατσαρής (46' Σταμογιάννος), Κοιλιάρας (67' Πόνσε), Μπούνας (82΄Μπουρλάκης), Ατματσίδης, Κατσικοκέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates