Social Icons

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΑΥΛΟ ΜΟΥΣΤΑΦΙΔΗ



Ποδοσφαιριστής της Ένωσης Ερμιονίδας είναι και ο Παύλος Μοουσταφίδης. Είναι 28 ετών (30/6/1986) και αγωνίζεται στην άμυνα.  Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα
από την Καλλιθέα το 2005-2006 και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2006 μετακομίζει στην Αίγινα για λογαριασμό του Σαρωνικού. Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου επιστρέφει στην Καλλιθέα όπου θα μείνει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2008 για να μεταγραφεί στον Αχαρναικό . Το ίδιο καλοκαίρι επιστρέφει για Τρίτη φορά στην Καλλιθέα μέχρι το καλοκαίρι του 2010 όπου θα μεταγραφεί στον Αίαντα Σαλαμίνας όπου εκεί θα έχει τερματοφύλακα τον Γιώργο Πονηρό νύν τερματοφύλακα της Ένωσης και το καλοκαίρι του 2011 θα μετακομίσουν και οι δύο μαζί στο σμαραγδένιο νησί για τον Διαγόρα. Την μεταγραφική περίοδο του 2012 επιστρέφει για τέταρτη φορά στην αγαπημένη του Καλλιθέα όπου θα είναι και ο φυσικός αρχηγός της ομάδας μέχρι σήμερα. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 140 αγώνες και έχει πετύχει 7 τέρματα.

Η ανακοίνωση της Ερμιονίδας

Η Π.Α.Ε. Α.Ε. Ερμιονίδας, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παύλο Μουσταφίδη.

Ο γεννημένος στις 30-06-1986 ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της άμυνας και αποτελεί ακόμα ένα πολύ σημαντικό απόκτημα για την ομάδα μας.
Προέρχεται από τρεις γεμάτες σαιζόν με την ομάδα της Καλλιθέας και έχει αγωνιστεί επίσης στις ομάδες του Σαρωνικού Αίγινας, Αίαντα Σαλαμίνας, Αχαρναϊκού και Διαγόρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates