Social Icons

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ




Ο Θανάσης Τσιρόπουλος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Κορωνίδας Κοιλάδας  για τον πάγκο της ομάδας . Είναι 49 χρονών , η καταγωγή του είναι από το Κουτσοπόδι και έχει  διατελέσει προπονητής στον
Ατρόμητο Αχαΐας, Παναργειακό , στους Νέους Παναχαϊκής  , στον Πανιώνιο/Αχιλλέα Αχαΐας ενώ την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε ήταν βοηθός προπονητή του Άνδρέα Ζήκου στον Π.Α.Ο. Βάρδας ομάδας πού ήταν στον 4ο όμιλο με την πρωταθλήτρια Ένωση Ερμιονίδας
.
Ο Θανάσης Τσιρόπουλος λίγο μετά από την συμφωνία του με την διοίκηση της Κορωνίδας δήλωσε στο Sport-Ermionida :
« Μού έγινε πρόταση να αναλάβω την ομάδα και το δέχτηκα με μεγάλη χαρά , αφού είδα ότι οι απόψεις μας είναι κοινές. Επίσης είδα μία σοβαρή και υγιή διοίκηση .  Αισθάνομαι πολύ καλά και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω να πετύχει η Κορωνίδα τους στόχους της.»
Το Sport-Ermionida επικοινώνησε με τον Κώστα Παλούμπη υπεύθυνο του γραφείου τύπου του Π.Α.Ο. Βάρδας οποίος δήλωσε για τον Θανάση Τσιρόπουλο.
«Πρόκειται για μία πολύ καλή κίνηση από την ομάδα σας αφού ο Θανάσης Τσιρόπουλος πρώτα απ όλα είναι  ένας πολύ καλός άνθρωπος και δεύτερον είναι ένας προπονητής με πολύ όρεξη για δουλειά.  Συνεργάστηκε άψογα με τον Ανδρέα Ζήκο και συνέβαλε και αυτός με τις γνώσεις του στην σωτηρία της ομάδας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates