Social Icons

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : ΜΠΑΜ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΔΕΜΗΤΡΟ



Με την φανέλα της Ένωσης Ερμιονίδας θα αγωνίζεται για τον επόμενο χρόνο ο Δημήτρης Καραδέμητρος σύμφωνα με δελτίο τύπου πού ανάρτησε στο site το Γραφείο της ομάδας

Ποιός είναι :

Ο Δημήτρης Καραδέμητρος  είναι Βολιώτης στην καταγωγή, και  γεννήθηκε στις 6/5/1983 και πρωτοέγινε γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό από την παρουσία του στον (προ ΑΣΚ) Ολυμπιακό Βόλου (28/2) και τον Απόλλωνα Σμύρνης (52/4) την τριετία 2002-’05. Ακολούθησαν δυο «περιορισμένες», αγωνιστικά, θητείες σε Ιωνικό (3/0) και Εθνικό (9/1, δανεικός), ώσπου το 2007 τόλμησε τη μεταγραφή στο εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα (και μετά από μια γρήγορη πορεία στην κυπριακή ΠΑΕΕΚ Κερύνειας), στη Βουλγαρία, όπου κι έκανε μια καλή διετία (26/3) με την Βίρεν Σαντάνσκι (Α’ Βουλγαρίας).
Η επιστροφή του στην Ελλάδα έγινε τη σεζόν 2009-’10 (30/6) για λογαριασμό του Ατσαλένιου (Γ’), ενώ με το τέλος της σεζόν επέστρεψε στον Απόλλωνα Σμύρνης (επί διετία αρχηγός, έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι), δίνοντας το «παρών» σε όλη την πορεία σταδιακής επιστροφής στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά, μεσοεπιθετική πτέρυγα, ενώ, ως κύριο γνώρισμά του έχει την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτιση Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Κέρκυρα όπου την βοήθησε να επιστρέψει στην Super League πετυχαίνοντας 9 τέρματα

Αναλυτικά  το δελτίο τύπου

 Η Π.Α.Ε Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας καλοσωρίζει στην οικογένεια της ,τον μέσο Δημήτρη Καραδέμητρο (Ημ. Γεν. 06-05-1983 )  , ενός από τους μεγάλους πρωταγωνιστές  ανόδου της Κέρκυρας στην Super League την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 αφού αγωνίσθηκε 33 φορές με τα χρώματα της ομάδος των «Φαιάκων» και πέτυχε 9 γκολ.
 Ο Δημήτρης Καραδέμητρος που θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδος μας έχει ακόμα φορέσει την φανέλα των ομάδων του Ολυμπιακού Βόλου , Ιωνικού, Εθνικού,  Βίχρεν, Ατσαλένιου, Απόλλων Αθηνών  με τελευταίο του σταθμό την ομάδα της Κέρκυρας.
Δείτε σε βίντεο ένα δείγμα από την αξία του Βολιώτη ποδοσφαιριστή
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates