Social Icons

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ


Ανακοίνωση για την συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου Κρανιδίου ανάρτησε στο επίσημο site του ο Δήμος Ερμιονίδας.

Αναφέρει :



Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ερμιονίδας πρόκειται να υλοποιήσει άμεσα την εργασία «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ» αναθέτοντάς την σε ιδιώτη γεωτεχνικό. Ο Προϋπολογισμός της εργασίας για διάρκεια ενός έτους ανέρχεται σε 20.000,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.. (συνολικά 24.600,00 ευρώ)
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται για την υλοποίηση της εργασίας αυτής και πληρούν τις απαιτήσεις της σχετικής μελέτης, όπως καταθέσουν την προσφορά τους έως την Πέμπτη 31/7/2014 και ώρα 12:00, στο Δημοτικό Κατάστημα Κρανιδίου. Εκτός από την οικονομική προσφορά η οποία θα πρέπει να κατατεθεί σε σφραγισμένο φάκελο, θα πρέπει να υποβάλλουν και τεχνική προσφορά σε ξεχωριστό σφραγισμένο φάκελο, στην οποία θα περιγράφονται αναλυτικά: α)οι εργασίες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν καθώς και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν β) ο μηχανολογικός εξοπλισμός που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί (τεχνικά χαρακτηριστικά κλπ) και γ) πτυχίο γεωτεχνικού, άδεια διενέργειας ψεκασμών σε ισχύ.
Επίσης ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει απαραιτήτως να εφαρμόζει πρότυπα συστήματα Ποιότητας & Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Για τον σκοπό αυτό θα πρέπει να προσκομίσει:
Πιστοποιητικό διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο σειράς ISO 9001:2008
Πιστοποιητικό Περιβαλλοντικής διαχείρισης κατά το πρότυπο σειράς ISO 14001:2004
Καθίσταται σαφές ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να ανοιχθεί η οικονομική προσφορά ενός εκάστου ενδιαφερομένου, αποτελεί η συμφωνία της τεχνικής προσφοράς αυτού με την τεχνική περιγραφή της υπηρεσίας (υπ΄ αρίθμ. 7/2014 μελέτη του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Ερμιονίδας).
Πληροφορίες για το φυσικό αντικείμενο της εργασίας, τις προδιαγραφές υλοποίησής της κλπ, παρέχονται από τον Πασιαλή Βασίλειο, γεωπόνο (τηλ.2754360024).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates