Social Icons

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ : Συνεχίζονται οι εκπλήξεις στο 3ο Biofit Basketball Camp


Οι Γιώργος Σιγάλας, Ηλίας Καντζούρης,Βασίλης Ξανθόπουλος,Χρήστος Σαλούστρος,Νίκος Αποστολίδης,Aλέξανδρος Μποντικούλης και φυσικά
οι Κώστας Καϊμακόγλου,Φάνης Κουμπούρας και Γιώργος Βαβέτσης μύησαν όλο και περισσότερο στο μπάσκετ τα παιδιά που συμμετείχαν στο 3ο Biofit Basketball, Camp η πρώτη περίοδος του οποίου ολοκληρώθηκε.
Το  δελτίο Τύπου των διοργανωτών αναφέρει:
«Τέλος πρώτης περιόδου για το του Κώστα Καϊμακόγλου που διεξάγεται για 3η χρονιά στον Δήμο Ερμιονίδας! Πάνω από 30 συμμετέχοντες προπονήθηκαν, συναγωνίστηκαν και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καταξιωμένους αθλητές, προπονητές, γυμναστές του χώρου.
Το  Biofit Camp επισκέφτηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι Γιώργος Σιγάλας, Ηλίας Καντζούρης,Βασίλης Ξανθόπουλος,Χρήστος Σαλούστρος,Νίκος Αποστολίδης,Aλέξανδρος Μποντικούλης και φυσικά οι Κώστας Καϊμακόγλου,Φάνης Κουμπούρας και Γιώργος Βαβέτσης οι οποίοι μοιράστηκαν με τα παιδιά μερικά από τα μυστικά του αθλήματος!
Το Biofit Camp συνεχίζεται με την 2η περίοδο  7/7-12/7 για παιδιά ηλικίας 14-18 χρονών με ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις!!».





 http://www.superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates