Social Icons

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Η ΕΡΜΙΟΝΗ ΚΑΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΙΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ




Την ογκολογική μονάδα Μαριάννα Βαρδινογιάννη ΕΛΠΙΔΑ επισκέφτηκαν τα παιδιά του 2ου νηπιαγωγείου Ερμιόνης . Με την παρουσία τους και την παράσταση πού ετοίμασαν με παιγνίδια περασμένων εποχών πού έμαθαν από τους
παππούδες και τις γιαγιάδες τους  προσέφεραν στα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ χαρά  και πολλά χαμόγελα..
Για την κίνηση αυτή η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη δήλωσε " Με συγκινεί η κίνηση σας να έρθετε στην Αθήνα να επισκεφτείτε το χώρο αυτό όπου επιτελείται ένας δύσκολος αγώνας κατά του παιδικού καρκίνου ώστε να συμπαρασταθείτε στα άρρωστα παιδιά , και στους δικούς τους ,γεγονός πού δείχνει πόσο έντονα η κοινωνία της Ερμιόνης έχει αγκαλιάσει και στηρίξει το έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ."  
Στην συνέχεια η κυρία Μ. Βαρδινογιάννη απένειμε στην προϊσταμένη του 2ου νηπιαγωγείου της Ερμιόνης κυρία Ελένη Βλάσση  την τιμητική πλακέτα της ΕΛΠΙΔΑΣ  και στην συνέχεια μοίρασε δωράκια στα παιδιά του νηπιαγωγείου.
Η κυρία Ελένη Βλάσση δήλωσε  ¨ " Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας πού είσαστε συμπατριώτισσά μας και όλη η Ερμιόνη ξέρει πόσο πολύ στηρίζετε την Ερμιόνη  , τα σχολεία της Ερμιόνης, γι αυτό και τα παιδιά σας αγαπάνε πάρα πολύ και είχαν την μεγάλη επιθυμία να έρθουν εδώ αλλά και πόσο πολύ στηρίζεται τα παιδιά πού έχουν προβλήματα υγείας και είστε πάρα πολύ κοντά τους  ψυχή και σώμα."
Στην συνέχεια έγινε αναφορά στον ποδοσφαιρικό αγώνα πού είχε γίνει πριν λίγες ημέρες στο Κρανίδι αφιερωμένος στα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ μεταξύ της Α.Ε. Ερμιονίδας και της ομάδας " Φίλοι Βαζέχα" οι οποίες ένωσαν τις δυνάμεις τους και μπήκαν στο γήπεδο για ιερό σκοπό και έστειλαν μήνυμα ελπίδας στα παιδιά πού παλεύουν να νικήσουν τον καρκίνο.
Για την κίνηση αυτή η κυρία Βαρδινογιάννη ανάφερε  ¨ " Χαίρομαι πολύ,  που σας υποδεχόμαστε σήμερα στο νοσοκομείο μας. Η παρουσία σας δίνει μεγάλη χαρά στα παιδιά μας που σας θαυμάζουν και σας παρακολουθούν καθώς το ποδόσφαιρο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τους αθλήματα. Αυτή τη φορά όμως είστε εδώ και με μία επιπλέον ιδιότητα. Των φίλων και συμμάχων τους στον αγώνα τους για τη ζωή. Βρίσκεστε όλοι εδώ γιατί πριν λίγο καιρό είχατε την πρωτοβουλία να διοργανώσετε έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας και την ομάδα «Φίλοι Βαζέχα», τον οποίο με πολλή αγάπη αφιερώσατε στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ενώνοντας τα χέρια και παίζοντας για έναν ιερό σκοπό. Παίρνουμε κουράγιο από την πρωτοβουλία σας αυτή και μεγάλη ενθάρρυνση. Ο κόσμος του αθλητισμού έχει πολλά να δώσει στα παιδιά μας μέσα από την ψυχή του, τα ιδανικά του και την αγωνιστικότητά του. Και κυρίως να δώσει θάρρος και δύναμη μπροστά στον δικό τους δύσκολο αγώνα για τη ζωή. Νοιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί η πρωτοβουλία αυτή έρχεται τόσο από τον Κριστόφ Βαζέχα, ένα αστέρι του ποδοσφαίρου, που έγραψε τη δική του ιστορία στον αθλητισμό της χώρας μας με το ταλέντο και το ήθος του, όσο και από την Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας, μιας ομάδας από την πατρίδα μου που τόσο αγαπώ, η οποία μάλιστα φέτος ανεβαίνει στην Β' Εθνική... Ευχαριστώ θερμά τον Κριστόφ Βαζέχα που ήταν ο εμπνευστής της προσπάθειας και κινητοποίησε πολλούς φίλους του ποδοσφαιριστές, ο καθένας τους ξεχωριστός, για να συμμετέχουν... Ευχαριστώ επίσης θερμά τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Γιάννη Ανδριανό που μας τιμά σήμερα με την παρουσία του. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κύριος Υφυπουργός είναι κοντά μας και μάλιστα με κάθε ευκαιρία όπου συνδυάζεται ο αθλητισμός με την προσφορά στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», είναι παρών και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε...   Τέλος ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας, κύριο Ιωσήφ Μερτύρη, που με ιδιαίτερη φροντίδα οργάνωσε τον αγώνα στο Γήπεδο του Κρανιδίου και διέδωσε το ανθρωπιστικό μήνυμα του αγώνα σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία. ."

Στην συνέχεια ο Κριστόφ Βαζέχα παρέδωσε μία αναμνηστική φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών πού αγωνίστηκαν στο Κρανίδι .

Για την κίνηση αυτή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δήλωσε  ¨  Πάντα τα παιδιά πού έρχονται για τέτοια παιγνίδια έρχονται μεγάλη χαρά , και μέσα από την καρδιά μου θέλω να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ , και εμείς για τέτοιες ενέργειες θα είμαστε πάντα κοντά"

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας Ιωσήφ Μερτύρης  δήλωσε για την κίνηση αυτή  : ' Εμείς με την σειρά μας παραδίδουμε μία τιμητική πλακέτα στην αγαπημένη μας συμπατριώτισσα την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη ,την οποία ευχαριστούμε πάρα πολύ για το έργο της  , αισθανόμαστε την δικιά μας προσπάθεια και την δικιά μας  προσφορά είναι ένας κόκκος άμμου μπροστά σε όλο  αυτό το έργο."


Στην ίδια εκδήλωση απονεμήθηκε το μετάλλιο του μεγάλου υποστηρικτή της ΕΛΠΙΔΑΣ  υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού ο οποίος δήλωσε :  " Εύχομαι λοιπόν όπως όλοι μας ολόψυχα ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε αυτό το σπουδαίο έργο που επιτελείται , σας ευχαριστώ γιά άλλη μία φορά για το έργο ζωής πού προσφέρετε σε αυτά τα παιδιά όπως σας ευχαριστεί βεβαίως και ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία"

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Κριστόφ Βαζέχα και τον Ιωσήφ Μερτύρη να κολάνε τα αστέρια της ομάδας " Φίλοι Βαζέχα" και Α.Ε. Ερμιονίδας στον ουρανό των αστεριών της ογκολογικής μονάδας  ΠΑΙΔΩΝ Μαριάννα Βαρδινογιάννη ΕΛΠΙΔΑ ως ανάμνηση της επίσκεψης τους στο νοσοκομείο.


Κοσμάς Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates