Social Icons

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 3-2




Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της  η Ερμιονίδα δυσκολεύτηκε να πάρει το τρίποντο απέναντι σε μία ψυχωμένη Α.Ε.Μ. πού έπαιζε το τελευταίο της χαρτί

για παραμονή στην κατηγορία.
 Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ατυχία να μείνουν πίσω στο σκορ από το δεύτερο κιόλας λεπτό πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν λήξη το ημίχρονο . Στην επανάληψη κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ όμως η κούραση από τον αγώνα της Κυριακής και το ταξίδι πού είχαν να κάνουν μέσα σε 48 ώρες ήταν αρκετά για να τους βγει  η κούραση
Το φιλμ του αγώνα
Το σκορ άνοιξε στο 2 μόλις λεπτό ο σκόρερ των τελευταίων τερμάτων Κώστας Βλαχόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 6 λεπτό ο Κραβαρίτης απέκρουσε δύσκολα σουτ του Δενδρινού. Στο 19’ λεπτό σουτ του Κρίστο η μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί « γαμα» του Δουλιώτη.  Στο 20’ λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντζουμάνη περίπου από το κέντρο του γηπέδου απέκρουσε δύσκολα ο Κραβάρίτης σε κόρνερ. Στο 36’ ο Αρώνης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Κραβαρίτη και έκανε το 1-1. Στο 41 λεπτό ο Βλαχόπουλος με πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 46’ λεπτό ο Δουλιώτης απογειώθηκε στο «γάμα» και απέκρουσε σουτ του Βλαχόπουλου. Στο 50’ ο Τσιούνης με ένα καταπληκτικό σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Κραβαρίτη και έκανε το 1-2. Στο 52 λεπτό ο Δουλιώτης είπε «όχι» σε σουτ φάουλ του Δήμα. Στο 59 λεπτό νέα απόκρουση του Δουλιώτη σε κεφαλιά του Βλαχόπουλου. Στο 73 λεπτό ο Βλαχόπουλος με σουτ έκανε το 2-2. Στο 77 λεπτό ο Μουκίδης πέτυχε ένα γκολ για ΟSKAR αφού  πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε και με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το τελικό 3-2. Στο 85 λεπτό πλασέ του Σχοινάμέσα από την περιοχή  μετά από πάσα του Παπανικολάου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 87 λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Κραβαρίτη σε σουτ του Μεταξούλη μέσα από την περιοχή. Στο 88 λεπτό ο Τσώνης πρόλαβε και απέκρουσε σε κόρνερ σουτ του Μεταξούλη μέσα από την περιοχή.
Ο διαιτητής Ανδρονικίδης ( Πειραιά) είχε εύκολο έργο
Ένωση Ερμιονίδας ( Ρ.Μπολάνο) : Κραβαρίτης, Τζιερης, ( 64 Συμελίδης), Σαμαράς, Βιρβίλης, Τσώνης, Μαυρόπουλος, Μουκίδης, Μπούρας, ( 46 Παπανικολάου), Σχοινάς, Κρίστο ( 46’ Δήμας), Βλαχόπουλος.
Α.Ε. Μεσολογγίου ( Γ.Πετσίνης) : Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Μπούρος, ( 70’Διαμεντόπουλος), Καβαλλάρης, Λίτσος, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Αρώνης, Τσιούνης, Σαραντόπουλος ( 46’ Μεταξούλης), Ντιμάνης( 64 Ζαχαράκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates