Social Icons

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0





Μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα και μπροστά σε 1000 περίπου φιλάθλους η Ερμιονίδα κέρδισε την ομάδα του «ιστορικού» Πανιώνιου με σκορ 1-0.

Το γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 32 λεπτό ο Κρίστο με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από ωραία σέντρα ακριβείας του Βλαχόπουλου.
Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν οι επιθετικοί της Ερμιονίδας ήταν πιο εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια.
Στο 4 λεπτό σουτ του Κιοσσέ η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 6 λεπτό ο Πολλάλης έδιωξε την τελευταία στιγμή επικίνδυνο γύρισμα του Κρίστο. Στο 7 λεπτό δυνατό σουτ του Βλαχόπουλου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 10 λεπτό ο Κραβαρίτης απέκρουσε πλασέ του Μητρόπουλου . Στο 17 λεπτό ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ σουτ του Παπανικολάου. Στο 22 λεπτό ο Γιαννακόπουλος πρόλαβε τον Κρίστο την τελευταία στιγμή πριν γίνει απειλητικός. Στο 32 λεπτό σέντρα του Βλαχόπουλου από δεξιά η μπάλα στην αντίθετη πλευρά στον Κρίστο , δυνατό σουτ του τελευταίου και η μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου. Στο 34 λεπτό δυνατό σουτ του Βλαχόπουλου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 35 λεπτό ο Γιαννακόπουλος υποχρεώθηκε σε δύσκολη απόκρουση μετά από δυνατό σουτ του Δήμα. Στο 39 λεπτό τραγικό λάθος της άμυνας του Πανιωνίου ο Σχοινάς έγινε κάτοχος της μπάλας πλάσαρε και η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Γιαννακόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες χάλασαν τον ρυθμό του παιγνιδιού .
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν : Κώστας Ιωαννίδης -60’ Νίκος Ρατσιάτος
Βοηθοί : Χ. Νενεκούμης, Α. Καραγιώργος
Ένωση Ερμιονίδας ( Ρομπέρτο Μπολάνο) : Πονηρός (2’ Κραβαρίτης), Παπανικολάου, Κολόκας, Τσώνης, Σαμαράς, Κιοσές,Μαυρόπουλος, Ιασωνίδης ( 2’ Σχοινάς), Carlos ( 2’ Κρίστο) Δήμας , Βλαχόπουλος.
Επίσης αγωνίστηκαν : Καρατάσος, Τζιέρης, Λαζάρου, Μπούρας, Βιρβίλης, Μουκίδης, Παπασταύρου, Συμελίδης, και δυο υπο δοκιμή ποδοσφαιριστές.
Πανιώνιος ( Δημ.Τερεζόπουλος ) : Γιαννακόπουλος, Γκέκας, Λίμα, Μπατούνας, Πολλάλης, Μητρόπουλος, Μπούζας, Στάζος, Πρέντυ, Γκέζος, Ντάγκρας.
Επίσης αγωνίστηκαν και πολλοί υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές που δεν έχουμε τα ονόματα τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates