Social Icons

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ

Συγκλονιστική ήταν η παρουσία των φιλάθλων της Ενωσης Ερμιονίδας στο Κυριακάτικο ντέρμπι στο γήπεδο Κρανιδίου με αντίπαλο
τον Παναργειακό. 
Οι διοικούντες της Ερμιονίδας  εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστούν θερμά τον κόσμο τους για τη θερμή αλλά πάντα σε φίλαθλο πνεύμα συμπαράστασή τους στο κυριακάτικο (27/04) παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

« Η διοίκηση της Αθλητικής Ενωσης Ερμιονίδας  ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο της Ερμιονίδας  για τη μεγάλη  στήριξη που παρείχε στην ομάδα, στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναργειακό . Περισσότερο δε, για την άψογη στάση που κράτησαν όλοι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο και για την κατανόηση που έδειξαν στα ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα, τα οποία τηρήθηκαν τόσο κατά την είσοδό τους όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Μαζί καταφέραμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του στόχου μας.
Τις επόμενες 4 αγωνιστικές η ομάδα μας θα παίξει στο γήπεδο Κρανιδίου  με Αχαϊκή  και Α.Ε. Μεσολογγίου στις 4 και 14 Μαΐου αντίστοιχα .
Και σε αυτά τα παιχνίδια θέλουμε του φιλάθλους της Ερμιονίδας , δίπλα μας για να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στην άνοδο στην Football League»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates