Social Icons

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ- ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-3




Η συνάντηση έγινε μπροστά σε 70 περίπου φιλάθλους των φιλοξενούμενων και ελάχιστους Αιτωλικιώτες. Ο Λάκης Παπαχρήστος ξεκίνησε ένα
παιχνίδι ακόμη με ελλείψεις, αφού στην διάθεσή του δεν είχε τον Καλοκαίρη – Μπαρμπαρούση – Χονδρογιάννη. Παρέταξε την ομάδα με τρία στόπερ Σωτηρόπουλος – Γρηγοριάδη – Μπερερή, μπακ – χαφ Καβαλιέρη – Βαλμά, αμυντικά χαφ Μακρή – Παλιάτσα, ο Τουρλίδας μπροστά τους και στην επίθεση Κολοβάκη – Γαβρίνα.
Πιο επιθετικογεννές σχήμα ο Ρομπέρτο Μπολάνο, με  Στάϊκο – Σιμελίδη – Βλαχόπουλο, ιδιαίτερα τον δεύτερο να δημιουργεί ρήγματα από δεξιά, ενώ συντονιστής του παιχνιδιού ήταν ο Δήμας. Χωρίς πίεση οι δύο κεντρικοί αμυντικοί Τσώνης – Κολόκας και με ανεβάσματα τα πλάγια μπακ Τζιέρης – Σαμαράς. Ήταν μια ομάδα που άφησε καλές εντυπώσεις, αφού πέτυχε γρήγορα τα δύο γκολ, αλλά συνέχιζε να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να έχει την κυριαρχία για το α’ μέρος. 

Στην επανάληψη ο Άρης ξεκίνησε ισορροπημένα, αλλά τις περισσότερες επικίνδυνες φάσεις τις είχαν πάλι οι φιλοξενούμενοι. Μετά το ημίωρο προωθήθηκε στην αντίπαλη περιοχή ο Γρηγοριάδης, ενώ απ’ την έναρξη της επανάληψης ξαναγύρισε στον φυσικό του χώρο. Ο μπαλαντέρ των φιλοξενούμενων, Δήμας, στο δεύτερο μισό της επανάληψης έπαιξε μπροστά απ’ τα σέντερ μπακ, αλλά και απ’ εκεί ήταν οργανωτικός.
Γενικότερη εικόνα: Το παιχνίδι το πήραν με άνεση οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έδειξαν να είναι δουλεμένη ομάδα.
  Το φιλμ της συνάντησης
9’ ΓΚΟΛ 0-1. Ολέθριο λάθος Μπερερή σε ασυνεννοησία με Δούρο, παρενέβη ο Σιμελίδης και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
22’ ΓΚΟΛ 0-2. Διεμβόλησε την άμυνα ο Βλαχόπουλος πρόλαβε το κοντρόλ στην πλάγια γραμμή και έκοψε παράλληλη μπαλιά, ολιγωρώντας οι κεντρικοί αμυντικοί, ο αρχηγός Στάϊκος πετάχτηκε και με κοντινό πλασέ πέτυχε το δεύτερο γκολ.
31’ φανταστική ευκαιρία χάνει ο Κολοβάκης προ του εξερχόμενου τερματοφύλακα, αφού τον πρόλαβε ο Τζιέρης και έδιωξε σε κόρνερ.
35’ άψογος συνδυασμός Δήμα – Σιμελίδη – Στάικου, σουτ στην αγκαλιά του Δούρου.
41’ συρτό – δυνατό σουτ έξω απ’ την περιοχή του Δήμα, διώχνει ο Δούρος σε κόρνερ.
42’ αντεπίθεση μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Τουρλίδας με την μπάλα σε Σαραντάρη, τρεις με δύο, λάθος όμως τελική επιλογή και χάνεται η ευκαιρία.
50’ αναπτύχθηκαν ωραία απ’ αριστερά με τον Γαβρίνα οι γηπεδούχοι, αυτός σεντράρει, αλλά δεν πρόλαβε ο Καβαλιέρης απέναντι.
52’ ίδια προσπάθεια με Πατσέα στην σέντρα, για να καθαρίσει ο Πονηρός.
65’ σε διώξιμο Πονηρού, απλώνει το πόδι ο Μακρής, η μπάλα κοντράρει και φεύγει λίγο έξω απ’ το κάθετο δεξιό δοκάρι.
70’ με αφετηρία του δραστήριου Κέλη, ο Σιμελίδης θα αποτύχει από ευνοϊκή θέση, αφού με ενστικτώδη απόκρουση ο Δούρος διαφυλάττει την εστία του.
 76’ ΓΚΟΛ 0-3. Από πλάγια θέση η εκτέλεση φάουλ απ’ τον Δήμα και ο Μουκίδης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
79’ σεντράρει ο Στάικος, κοντινή κεφαλιά Δήμα, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δούρος.
Ο διαιτητής Αστερής (Κορίνθου) και οι βοηθοί του Πυργάκης – Γκουρτσουβίτης είχαν εύκολη αποστολή.
ΑΡΗΣ: Δoύρος, Σωτηρόπουλος, Γρηγοριάδης, Μπερερής, Καβαλιέρης, Βαλμάς, Μακρής, Παλιάτσας (85’ Βασιλάρης), Τουρλίδας, Κολοβάκης (32’ λ.τ. Πατσέας), Γαβρίνας.
Ερμιονίδα: Πονηρός, Τζιέρης, Σαμαράς, Τσόνης, Κολόκας (78’ Σχοινάς), Κιοσές (73’ Μουκίδης) Στάικος, Σιμελίδης, Μαυρόπουλος, Δήμας, Βλαχόπουλος (65’ Κέλη). 

Ευχαριστώ θερμα τον φίλο δημοσιογράφο Γιώργο Λύτρα για το ρεπορταζ πού μας έστειλε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates