Social Icons

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ: Απ. Βεντουρής: «Νίκη με Ερμιονίδα πριν κατέβει από το… πούλμαν»



Στον Ατρόμητο είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα για την αγωνιστική που πέρασε, αφού η ομάδα δεν μπόρεσε να φύγει με το
«τρίποντο» απέναντι σε μια όχι και τόσο καλή Καλαμάτα, και από την άλλη, τα αποτελέσματα των υπόλοιπων συνδιεκδικητών παραμονής, κράτησαν χαμηλά τον πήχη στην βαθμολογία.
Όπως μας έλεγε ο Γενικός Διευθυντής του Ατρόμητου Αχαϊας, Αποστόλης Βεντουρής, ο Ατρόμητους, έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στην Καλαμάτα.
Μπορεί να υπάρχει η πικρία του ότι δεν πήραν τίποτα βαθμολογικά από το ματς, όμως, η εμφάνιση της ομάδας, που ήταν πολύ θετική, άφησε υποσχέσεις πως με την Ερμιονίδα, θα γίνει πραγματική μάχη, στο γήπεδο της Κ. Αχαϊας.
Ο Αποστόλης Βετουρής, δεν στέκεται πλέον στα όσα έγιναν στην Καλαμάτα, και εστιάζει στο γεγονός πως ο Ατρόμητος πρέπει να κερδίσει την Ερμιονίδα… κάτι που το έχει επαναλάβει… δυο φορές φέτος.
Μάλιστα, ο παράγοντας του Ατρόμητου έδωσε το σύνθημα της νίκης: «Πρέπει να κερδίσουμε την Ερμιονίδα, πριν καν κατέβει από το πούλμαν! Το λέω με την καλή έννοια για να μην παρεξηγηθώ. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς την Κυριακή, πρέπει να κερδίσουμε.
Μου άρεσε πολύ η ομάδα κόντρα στην Καλαμάτα όμως, χρειαζόμαστε την ίδια εμφάνιση με ακόμα μεγαλύτερο πάθος για να πάρουμε κάτι καλό. Πρέπει να έχουμε ψυχή και πάθος σε μεγαλύτερο επίπεδο την Κυριακή, για να μείνει ζωντανή η ομάδα, στο κόλπο της παραμονής».
Πηγή: achaiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates