Social Icons

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΕΧΑΙΟΥ 89-72





«Τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι παρέες» Αυτό το σύνθημα είχαν στις φανέλες τους οι καλαθοσφαιριστές του Αθλητικού Ομίλου Κρανιδίου κατά την απονομή τους. 
Και έχουν απόλυτο δίκιο γιατί στο φετινό πρωτάθλημα είδαμε ομάδες με υψηλό μπάτζετ και δεν καταφέρανε τίποτα.
Και ο ΑΟΚ από την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται και πάλι μετά από ένα χρόνο απουσίας στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και στον Νότιο όμιλο. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το τελικό σκορ του αγώνα με την Ολυμπιάδα Λεχαίου ήταν 89-72.
Στο ημίχρονο του αγώνα ο Α.Ο. Κρανιδίου τίμησε δύο παλιούς αθλητές του τον Γιώργο Δουφεξή και τον Παναγιώτη  Γκρίτσα . Τις απονομές έκανε ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Καμιζής. Επίσης τιμήθηκε ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος και καλαθοσφαιριστής της Ολυμπιάδας Λέχαιου Γιώργος Κρασαδάκης  από την πρόεδρο της ομάδας του κυρία Νινέτα Μάρα.
Μετά φινάλε του αγώνα ξεκίνησε ένα τρελό πανηγύρι από τους καλαθοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. οι οποίοι έγιναν ένα κουβάρι μαζί με τους μικρούς αθλητές της ομάδας. Τις απονομές των μεταλλίων έκανε ο δήμαρχος Ερμιονίδας και την απονομή του Κυπέλλου ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΚ κύριος Αγγελόπουλος .
Το τελευταίο ραντεβού δόθηκε στην κεντρική πλατεία του Κρανιδίου όπου γιορτάστηκε εν νέου η κατάκτηση του Πρωταθλήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates