Social Icons

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-Α.Ε.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ 2-1





Κράμα πρωταθλήτριας έβγαλε σήμερα το απόγευμα η Ένωση Ερμιονίδας μπροστά σε 600 περίπου φιλάθλους της αφού από το 71’ λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του νεοεισελθόντα Γεωργιόπουλου  και να γυρίσει το σκορ στις καθυστερήσεις χάρι σε δύο τέρματα του Σχοινά στο 90 και 91 λεπτό.
Αναλυτικά 
 
Στο 6’ λεπτό ο Πονηρός απέκρουσε με τα πόδια σουτ του Σκερλετίδη. Στο 7’ λεπτό ο Συμελίδης έβγαλε ωραία σέντρα από αριστερά και την τελευταία στιγμή έδιωξε  ο Αβραμίδης πριν πάει η μπάλα στον Βλαχόπουλο και γίνει απειλητικός για την εστία του. Στο 17’ λεπτό σουτ του Σκερλετίδη η μπάλα άουτ. Στο 22‘ λεπτό δυνατό σουτ του Παπανίκου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού.Στο  33’ λεπτό ο Στάικος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι πού βρισκόταν ο Δήμας πού δεν πρόλαβε να σουτάρει όπως ήθελε και απέκρουσε ο Καραγκούνης. Στο 34’ λεπτό σουτ του Αβραμίδη από καλή θέση η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 36’ λεπτό παράλληλη σέντρα του Συμελίδη από αριστερά η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια αμυντικών και επιθετικών. Στο 40’ λεπτό σουτ του Βλαχόπουλου απέκρουσε δύσκολα ο Καραγκούνης. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτητής Σκουλάς απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Λαζάρου. Στο 46’ λεπτό δυνατό σουτ του Δήμα απέκρουσε δύσκολα ο Καραγκούνης. Ένα λεπτό αργότερα δυνατό σουτ του Παγώνη η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού. Στο 50’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα  να ανοίξει το σκορ όταν ο Σαμαράς με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από το ημικύκλιο της περιοχής σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Καραγκούνη. Στο 55 ‘ λεπτό ο Σταικος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά η μπάλα έφτασε στο Ιασωνίδη στο δεύτερο δοκάρι , έπιασε την κεφαλιά και ο Καραγκούνης απέκρουσε δύσκολα μπροστά από τον Βλαχόπουλο πού καιροφυλακτούσε. Στο 60’ λεπτό ο διαιτητής απέβαλε τον γενικό αρχηγό των φιλοξενουμένων για διαμαρτυρία. Στο 71’ λεπτό ο Σκερλετίδης πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου μπήκε από αριστερά στην περιοχή του Πονηρού σέντραρε και η μπάλα πήγε στον Χούσο , αυτός βρήκε τον Γεωργιόπουλο και ο τελευταίος με πλασέ άνοιξε το σκορ παγώνοντας τους 600 περίπου φιλάθλους των γηπεδούχων. Στο 77’ λεπτό ο σκόρερ Γεωργιόπουλος έκανε επικίνδυνο φάουλ  πάνω στον Στάικο και είδε την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή Σκουλά. Στο 89 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν ο Χήρας μπήκε μόνος του από δεξιά πλάσαρε στην κενή εστία και ο Κιοσσές απέκρουσε σωτήρια . Στο 90’ λεπτό ωραίος συνδιασμός Σχοινά-Βλαχόπουλου μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων με τον πρώτο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα βάζοντας φωτιά στο γήπεδο για το 1-1. . Ένα λεπτό αργότερα ο Κιοσσές πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου έσωσε στον Σχοινά πού άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Βλαχόπουλο μέσα στην περιοχή και ο πρώτος με πλασέ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Καραγκούνη και να γίνει το τελικό 2-1 μέσα σε αποθέωση .

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ( Ρομπέρτο Μπολάνο) : Πονηρός, Παπανικολάοου (74ʼ Σχοινάς), Σαμαράς, Λαζάρου  , Ιασωνίδης,. Κιοσσές Στάικος, Συμελίδης, Σααβέντρα (65ʼ Μαυρόπουλος), Δήμας ( 85’ Κρίστο), , Βλαχόπουλος.
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ( Βασίλης Καλτσής) : Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Πέτσας, Κόλλινς, Παγώνης (74’ Χήρας ), Χούσος, Σκερλετίδης ( 85’ Κυριάκης) , Μπαλάφας Γραβάνης ( 61’ Γεωργιόπουλος) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates