Social Icons

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 1-0





Την νίκη με 1-0 πήρε η Ερμιονίδα απέναντι στον Παναρκαδικό αλλά δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της του 600 περίπου φιλάθλους πού γέμισαν το γήπεδο Κρανιδίου.

Αναλυτικά :
 
Στο 9’ λεπτό ωραία διείσδυση του Σταικου από αριστερά και πάσα στον Βλαχόπουλο  ο τελευταίος με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την Ερμιονίδα.
Στο 17’ λεπτό ο Χατζόπουλος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Πονηρού.
Στο 38 λεπτό  δυνατό σουτ του Carlos μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Ψυχογιού.
Στο 53’  λεπτό σέντρα του Μαυρόπουλου από αριστερά ο Συμελίδης έπιασε κεφαλιά άουτ.
Στο 56 λεπτό δυνατό σουτ του Καδά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 59 λεπτό σέντρα του Βλαχόπουλου από δεξιά ο Σταικος με κεφαλιά μπροστά από τον Ψυχογιό έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 61 λεπτό  δύσκολη απόκρουση του Ψυχογιού σε σουτ του Σταικου.
Στο 63 λεπτό ο Καδάς εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο του γηπέδου και η μπάλα έφυγε  αουτ.
Στο 74 λεπτό ο Δήμας εκτέλεσε φάουλ από το σημείο του κόρνερ και η μπάλα βρήκε την συμβολή του αριστερού δοκαριού του Ψυχογιού.
Στο 78 λεπτό δυνατό σουτ του Παπανικολάου η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ψυχογιού.
Στο 88 λεπτό σέντρα του Σταικου από δεξιά η μπάλα στον Κιοσσέ πού σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Ψυχογιού.
Διαιτητής : Αρ. Βάτσιος( Δυτ. Αττικής)
Ενωση Ερμιονίδας ( Ρομπέρτο Μπολάνο) : Πονηρός, Τζιέρης, ( 62’ Σχοινάς), Σαμαράς, Τσώνης, Ιασωνίδης, Κιοσσές, Σταικος, Συμελίδης, Carlos ( 74’ Παπανικολάου), Μαυρόπουλος( 68’ Δήμας) Βλαχόπουλος).
Παναρκαδικός ( Κώστας Καλογιαννίδης    ) : Ψυχογιός , Πετρόπουλος Ειρ. ( 59’ Πετρόπουλος Ευαγ.) , Μπούτας, Χατζόπουλος, Κωστάκης, Κυριακόπουλος Δημ., Σταθουλόπουλος ( 78’ Αρδάμης) Δήμος, Νάνος ( 73 Λαγός Σπ.), Καδάς, Κυριακόπουλος Ιωαν.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates