Social Icons

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΙΑΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-0


Ρεπορτάζ Δημήτρης Σαρρής
Ι
Ναι μεν, αλλά… Ο Ατρόμητος πήρε ισοπαλία (0-0) κόντρα στην πρωτοπόρο Ερμιονίδα Σπουδαία ευκαιρία για να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο έχασε χθες η ομάδα του Ατρόμητου Αχαΐας, η οποία ήρθε ισόπαλη
0-0 κόντρα στην πρωτοπόρο Ερμιονίδα για την 23η αγωνιστική της football league, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες και η πατρινή ομάδα θα μπορούσε να διεκδικήσει τη νίκη. Βέβαια απ’ την άλλη πάλι καλά να λέμε γιατί οι φιλοξενούμενοι παρότι έπαιζαν με 10 παίκτες είχαν τις 2 μεγαλύτερες φάσεις του αγώνα και θα μπορούσαν να ήταν αυτοί που θα έφταναν στη νίκη. Με τον 1 βαθμό που πήρε χθες ο Ατρόμητος παραμένει στο -3 από την επικίνδυνη ζώνη και στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να πετύχει συνεχόμενες νίκες για να μπορέσει να κάνει άλμα παραμονής, ωστόσο τα περιθώρια έχουν στενέψει. Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του Ατρόμητου μετά την αποβολή του Τζιέρη, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μπόρεσε να δημιουργήσει κάποιες καλές στιγμές χωρίς ωστόσο να γίνει η μεγάλη φάση η οποία άνηκε στην Ερμιονίδα που είχε δοκάρι στο 36΄. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ατρόμητου δεν μπήκε πολύ δυνατά, η Ερμιονίδα ήταν αυτή που μπήκε πιο «ζεστά» και δημιούργησε 1-2 καλές ευκαιρίες. Στο τελευταίο 25λεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και παίζοντας κυρίως από τα πλάγια μπόρεσαν ν’ απειλήσουν την εστία της Ερμιονίδας, ωστόσο και πάλι το γκολ δεν ήρθε μ’ αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 μέχρι το τέλος και οι 2 ομάδες να μοιραστούν από έναν βαθμό.
Συνθέσεις:
Ατρόμητος Αχαΐας (Γ. Τόγιας): Τζουραμάνης, Α. Τρίγκας, Νικολόπουλος, Θ. Βέρρας, Παπαδόπουλος, Ν. Τρίγκας, Θωνιάτης, Ντόμας, Γκάτσης, Μαντάς, Βαβάτσικος.
Ερμιονίδα (Ρ. Μπολάνο): Πονηρός, Τζιέρης, Σαμαράς, Τσώνης, Ιασωνίδης (43΄ Κολώκας), Κιοσσές, Στάικος, Συμελίδης, Κάρλος (19΄ Παπανικολάου), Δήμας, Βλαχόπουλος.

/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates