Social Icons

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΥΜΕΛΙΔΗ ΣΤΟ http://infootball.gr

Συνέντευξη στο αθλητικό site .http://infootball.gr και στον καλό φίλο δημοσιογράφο Δημήτρη Θεοδώρου έδωσε ο τοπ σκόρερ της Κυριακάτικης συνάντησης Παναγιώτης Συμελίδης.

Η συνέντευξη :


Το αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ντέρμπι της Καλαμάτας με την Ένωση Ερμιονίδας, έχει κλείσει ήδη μία... θέση για τα τέλη του προσεχούς Μάη, ανάμεσα στα αξέχαστα της σεζόν που τότε θα έχει ολοκληρωθεί! Όχι μόνο γιατί η φιλοξενούμενη ομάδα πήρε νίκη που ίσως σημάνει την στέψη της ως πρωταθλήτρια στον 4ο όμιλο, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή η επιτυχία. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο να ηττάται με 2-0 από τη 'Μαύρη Θύελλα' σε ένα κατάμεστο γήπεδο, κατάφερε όχι απλά να ισοφαρίσει, αλλά να ολοκληρώσει μία επική ανατροπή στις καθυστερήσεις, παίρνοντας τη νίκη με 3-2!
Το αποτέλεσμα προκάλεσε αίσθηση σε όλους, εκτός από τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης! Ο Παναγιώτης Συμελίδης οδήγησε την ομάδα του στην ανατροπή με τα δύο γκολ που πέτυχε (24', 92') και λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα έκανε λόγο για αναμενόμενο αποτέλεσμα! Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στο Infootball.gr για την ποιοτική ανωτερότητα της Ένωσης, για τα δύο γκολ που σημείωσε με το αριστερό πόδι αν και δεξιοπόδαρος, απαντώντας σε μία σειρά από ερωτήσεις που πρόσφεραν ενδιαφέρουσες απαντήσεις!

-Παναγιώτη, το ντέρμπι είναι στο 20' και προηγείται η Καλαμάτα ήδη με 2-0. Κι, όμως... γυρίζει;
''(γέλια) Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, για αυτό και μείναμε πίσω με αυτό το σκορ! Όμως, θεωρώ ότι ήταν λογικό να γυρίσει το ματς! Πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια! Αποκτήσαμε καλή ψυχολογία μετά τα γρήγορα γκολ που πετύχαμε και καταφέραμε να κυριαρχήσουμε''.

-Οταν είδες τον αντίπαλο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ στο 20', σκέφτηκες ''ωχ, σήμερα θα φάμε πολλά'';
''Στιγμιαία, 

Η Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates