Social Icons

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΛΥΒΟΣ : ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ


Συνέντευξη στο site της Μικρής Λίγκας έδωσε ο γενικός αρχηγός της Ενωσης Ερμιονίδας Βασίλης Παλυβός 

Διαβάστε την συνέντευξη 


Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Ερμιονίδας, στην Καλαμάτα επί της ομώνυμης ομάδας και παράλληλα η ήττα της ομάδας του Καραϊσκάκη στη Βάρδα, της έδωσε τη δυνατότητα να απολαμβάνει τη «γλυκιά» μοναξιά της κορυφής και να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του στόχου της ανόδου.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και η ψυχολογία στα ύψη, όμως άπαντες δηλώνουν προσγειωμένοι και πιστοί στο δόγμα της καθημερινής σκληρής δουλειάς. Ο γενικός αρχηγός της Ερμιονίδας, Βασίλης Παλυβός, σε δηλώσεις του μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του δίνει το στίγμα της πρωτοπόρου ομάδας του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και παράλληλα εξυμνεί το φίλαθλο κόσμο της Καλαμάτας για την ποδοσφαιρική του παιδεία.
Συγκεκριμένα ο παράγοντας του συλλόγου από το Κρανίδι τόνισε: «Εμείς πιστεύαμε και πιστεύουμε στην ομάδα μας. Είχαμε πει και αποδείξαμε εντός αγωνιστικού χώρου και μόνο σε αυτό ότι είμαστε πιο έτοιμοι, το θέλαμε, το πιστεύαμε και το πήραμε. Παρόλο που αιφνιδιαστήκαμε από δυο δικά μας λάθη αντιδράσαμε άμεσα και φέραμε στα ίσα το παιχνίδι αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και καταφέραμε δικαίως να επικρατήσουμε καθαρά μπροστά σε 4.500 κόσμο και να μας χειροκροτούν. Γράφουμε..........

Η Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates