Social Icons

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο BIRO ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.ΣΥΡΟΥ ( Ε.Π.Σ.ΚΥΚΛΑΔΩΝ) ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



 Το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων κατέκτησε για 12η φορά στην ιστορία του ο Α.Ο. Σύρου με τον δικό μας Biro να αγωνίζεται με τους κυανοκίτρινους για 66 λεπτά
.  Μήπως είναι τυχαίο ότι και η προηγούμενη ομάδα του η Κορωνίδα Κοιλάδας βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Αργολίδας για πρώτη φορά στην ιστορία της?

Ελπίζουμε ο Biro να μας στείλει τον αέρα του Κυπέλλου και εδώ και στις 26 Φεβρουαρίου και η Κορωνίδα να στεφθεί Κυπελούχος Αργολίδας.

Για την ιστορία να δώσουμε το ρεπορτάζ του τελικού του κυπέλλου Κυκλάδων προς τιμή αυτού του μεγάλου ποδοσφαιριστή πού λέγεται Biro
Η κούπα πήγε στην Ερμούπολη! Η Σύρος επικράτησε 2-0 στον τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων της Θύελλας Καμαρίου το Σάββατο (15/2) στο γήπεδο της Νάξου.
Αυτό ήταν το δωδέκατο Κύπελλο στην ιστορία του Α.Ο. Σύρου, που κατέκτησε το θεσμό μετά από 16 χρόνια!
Η Σύρος ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε δίκαια τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Σαντορίνης «καθαρίζοντας» από το πρώτο ημίχρονο.
Ο ΑΟΣ άνοιξε το σκορ στο 14’ με πλασέ του αρχηγού του Τζώρτζη, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 43’ με εξαιρετικό σουτ του Περιάλη.
* Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μ. Βακόνδιος.
Α.Ο. ΣΥΡΟΥ (Ζαχαρίου): Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Σούρλας, Παπαδάκης, Τερόλλης (88' Ξυγκάκης), Τζώρτζης, Μανουδάκης, Ντε Φρέιτας (66' Βαβουράκης), Πρίντεζης, Σταματίου, Περιάλης (84' Μαραγκός).
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Καντζέλης): Ξαγοράρης, Αργυρός Ηλίας, Λυγνός, Κυριάκος, Μπαλιάκας, Ξαγοράρης (64' Καραμολέγκος), Φύτρος, Αγκαράι (81' Καφιέρης), Αρβανίτης, Δαμίγος, Βλαβιανός (46' Πάγια).

ΠΗΓΗ :  http://www.a-sports.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates