Social Icons

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ 3000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η έντυπη έκδοση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ καθημερινά από τις 8 το πρωί στον υπολογιστή σου

Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για νίκη προετοιμάζεται η "Μαύρη Θύελλα" για το Κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής με την
Ερμιονίδα (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο).
Η χθεσινή προπόνησε έγινε το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου στη Μεσσήνη (η Καλαμάτα ευχαρίστησε το δήμο Μεσσήνης για την παραχώρηση)
και το μεγαλύτερο μέρος της αναλώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα ενώ συμμετείχαν κανονικά τόσο ο Βασίλης Σκαρλάτος όσο και ο Τάσος Καντούτσης.
Οι δύο παίκτες είχαν χάσει το προηγούμενο ματς στην Κόρινθο λόγω τραυματισμού, ωστόσο πλέον είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα και θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους Μίλτου Γκόφα.
Ο μοναδικός απών από την χθεσινή προπόνηση ήταν ο γκολκίπερ Γιάννης Ριγανάς που δεν έχει γίνει ακόμη απολύτως καλά (έχει ίωση), ωστόσο λογικά θα είναι και αυτός έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής.
Από εκεί και πέρα, το κλίμα είναι αισιόδοξο στις τάξεις της ομάδας. Φυσικά γνωρίζουν όλοι ότι θα αντιμετωπίσουν μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, ωστόσο υπάρχει πίστη ότι η ομάδα θα δείξει το καλό της πρόσωπο και θα πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη την Κυριακή. Οι «μελανόλευκοι» περιμένουν ότι σε αυτή την προσπάθεια θα έχουν σύμμαχο και τον 12ο παίκτη, τον φίλαθλο κόσμο, καθώς υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών της ομάδας μετά τις συνεχόμενες νίκες και την μείωση της διαφοράς από την κορυφή στους τρεις βαθμούς.

Σφυρίζει ο Σελίμος
από τη Λακωνία

Το παιχνίδι της Κυριακής (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Σπύρος Σελίμος από την ΕΠΣ Λακωνίας. Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Παλαμίδας, Γιώργος Σταματάκος επίσης από την ΕΠΣ Λακωνίας. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Ανδρέας Λαγός (ΕΠΣ Αχαΐας).

Οκτώ σερί νίκες
έχει η Ερμιονίδα

Οσον αφορά την πρωτοπόρο Ερμιονίδα (είναι στην κορυφή μαζί με την ΑΕ Καραϊσκάκης, τρεις βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Καλαμάτα), αξίζει να σημειωθεί ότι μετρά οκτώ συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα! Είναι δηλαδή σε πολύ καλή κατάσταση. Στην Καλαμάτα θα έρθει με δύο απουσίες καθώς θα λείψουν ο Κολόκας που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με την Βάρδα και ο βασικός γκολκίπερ Πονηρός που στο ίδιο ματς συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.
Επιπλέον, η ομάδα της Αργολίδας εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στο ματς με την Βάρδα, αναφέροντας ότι περιμένει καλύτερη αντιμετώπιση από την διαιτησία στην συνέχεια του πρωταθλήματος.


Ξεκίνησε η διάθεση
των 3.000 εισιτηρίων

Οπως γράψαμε και χθες, η Καλαμάτα τύπωσε 3.000 εισιτήρια (10 ευρώ η τιμή) για το ματς της Κυριακής. Η διάθεση τους ξεκίνησε ήδη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται από την καφετέρια Avenue (στην οδό Φαρών 154 δίπλα από το JOY), καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ καθώς και από τα γραφεία της ομάδας στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας (δίπλα από το Κλειστό Γυμναστήριο) καθημερινά από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.
 
http://www.eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates