Social Icons

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΝΙΚΗ ΤΙΤΛΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ- ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΜΕ 3-2


Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής έκανε η Ένωση Ερμιονίδας αφού κέρδισε
την Καλαμάτα μέσα στο « σπίτι» της με σκορ 3-2. Εδώ θα πρέπει να αναφερθούμε στην εκπληκτική εξέδρα πού είχαν στήσει οι 4000 φίλαθλοι των γηπεδούχων. Μία εξέδρα πού θα την ζήλευαν και ομάδες από την Super League.
 Είναι ένα απίστευτο «διπλό»  αφού οι φιλοξενούμενοι έχαναν στο 20 λεπτό μόλις με 2-0. Όμως έβαλαν την μπάλα κάτω και μέσα σε έξι λεπτά έφεραν τα πάνω κάτω  και κατάφεραν να ισοφαρίσουν τον αγώνα. .
Έτσι, οι «κυανοκίτρινοι», με το «φρένο» που έβαλαν στο αήττητο σερί των πέντε αγώνων των γηπεδούχων ανέβηκαν στους 43 βαθμούς, 3 περισσότερους από την ΑΕ Καραϊσκάκης που «γκέλαρε» στη Βάρδα, ενώ από την άλλη η Καλαμάτα έπεσε στην 4η θέση
Αναλυτικά οι φάσεις του αγώνα :
Στο 3’ λεπτό κεφαλιά του Καλαντζή  ύστερα από σέντρα του Σκόνδρα η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 16’ λεπτό  ο Κωνσταντόπουλος με διπλή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κραβαρίτη.  Μετά την επίτευξη του τέρματος αποβλήθηκε ο γενικός αρχηγός της Καλαμάτας, Νικήτας Παπανικολόπουλος, για την συμπεριφορά του προς τον βοηθό. Στο 20' λεπτό ο Ηλιόπουλος διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους, Στο 24’ λεπτό ο Συμελίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1 ύστερα από πάσα του Βλαχόπουλου. Στο 27’ λεπτό σέντρα του  Βλαχόπουλου από δεξιά, ο Κάρλος έπιασε το σουτ που πέρασε άουτ. Στο 30' λεπτό ο Βλαχόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε για την Ένωση σε 2-2.Στο 40’ λεπτό  κούρσα του Καλαντζή από αριστερά και σουτ από δύσκολη θέση, δεν προβλημάτισε τον Κραβαρίτη. Στο 46΄λεπτό  κόρνερ Καραχάλιου και κεφαλιά Καλαντζή που οριζοντιώθηκε, έδιωξε εντυπωσιακά ο Κραβαρίτης! Στο 49' λεπτό κάθετη του Στάικου, σέντρα σουτ του Βλαχόπουλου κατέληξε κόρνερ. Στο 50' λεπτό κόρνερ του Στάικου, ο Δήμας με προβολή εξ επαφής στέλνει τη μπάλα άουτ! Στο 54’ λεπτό  του Καραχάλιου από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους, επιχείρησε να διώξει ο Τσώνης αλλά έστειλε τη μπάλα στον Καλαντζή που από καλή θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει! Στο 70' λεπτό  σέντρα Βλαχόπουλου και καρφωτή κεφαλιά Στάικου, έδιωξε εντυπωσιακά ο Ριγανάς Στο 92' ο Συμελίδης έδωσε τη νίκη στην Ερμιονίδα με το εύστοχο πλασέ του μέσα από την περιοχή.
Να σημειώσουμε ότι στο 37’ η Ένωση  ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καντούτση στον Βλαχόπουλο.
Πριν τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου τερματοφύλακα Ντίνου Δημητρακόπουλου.

Διαιτητές: Σελίμος, Παλαμίδας-Σταματάκος (Λακωνίας)
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μίλτος Γκόφας): Ριγανάς, Καλογερόπουλος, Λιόλιος (36' λ.τ. Τσόπελας), Καντούτσης, Κωνσταντόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Μαρτίνος, Καραχάλιος (72' Σκαρλάτος), Σκόνδρας (46' Πούτσι), Ηλιόπουλος, Καλαντζής.
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Ρομπέρτο Μπολάνο):  Κραβαρίτης, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Ιασωνίδης, Κιοσές, Στάικος, Συμελίδης ( 90' Κρίστο) , Κάρλος (64' Μαυρόπουλος), Δήμας, Βλαχόπουλος (81' Σχοινάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates