Social Icons

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ-ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 3-2


Δύσκολη νίκη για τον Ποσειδώνα Διδύμων το Σαββάτο το απόγευμα στο γήπεδό του απέναντι στον Ασκληπιό με 3-2. Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε
ό αγώνας όταν σε 28 λεπτά οι δύο αντίπαλοι είχαν πετύχει τέσσερα γκολ. Οι γηπεδούχοι με την νίκη αυτή πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε την απουσία των φιλάθλων του Ποσειδώνα από το γήπεδο αφού μόνο 20-25 φίλαθλοι βρέθηκαν στην εξέδρα και πραγματικά έχασαν έναν πολύ ωραίο αγώνα.  Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της και στις καλές πορείες και στις κακές .
Αναλυτικά οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ
Γκολ με το «καλημέρα» για τον Ποσειδώνα όταν στο 1’ λεπτό ο Σ. Κονδύλης σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Παπαγιάννης απέκρουσε ασθενώς η μπάλα έφυγε προς τα δεξιά όπου ο Γ. Δημαράκης  καραδοκούσε και με πλασέ άνοιξε το σκορ .Στο 7’ λεπτό ο Μπερμπατιώτης  εκτέλεσε φάουλ από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Palli πού με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Παπαγιάννη. Στο 10’ λεπτό ο Καραμπέτσος με ένα ξερό σουτ  από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοτσοβού κάνοντας το 1-1.Στο 18’ λεπτό ο Σ. Κονδύλης έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει τον Ποσειδώνα μπροστά στο σκορ όταν μετά από φάση διαρκείας μέσα στα καρέ των φιλοξενουμένων σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Παπαγιάννη. Στο 22’ λεπτό νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με πρωταγωνιστή πάλη τον Σ. Κονδύλη πού μόνος του με τον τερματοφύλακα σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Στο 24’ λεπτό ο Γ. Δημαράκης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 . Στο 28΄λεπτό ο Καραμπέτσος  με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κοτσοβού κάνοντας το 2-2.Στο 50’λεπτό ο Μπροδήμας έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά στον Μπάρδη πού μόνος του με τον τερματοφύλακα σούταρε απελπιστικά άουτ. Στο 59’’ λεπτό ο Αποστόλου έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Γ. Δημαράκη πού έφυγε μόνος του προς την περιοχή των φιλοξενούμενων. Εκεί βγήκε ο Παπαγιάννης τον ανέτρεψε λίγο έξω από την  γραμμή της περιοχής και ο διαιτητής Μακρής τον απέβαλε σαν τελευταίο ποδοσφαιριστή. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Μπάρδης δύο λεπτά αργότερα ( 61’) και έκανε το τελικό 3-2. Στο 66’ λεπτό ο Μπροδήμας νε δυνατό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπάμπη. Στο 69’ λεπτό ο Μπάμπης πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Γ.Δημαράκη πρίν γίνει απειλητικός για την εστία του .Στο 72’ λεπτό ο Palli με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 74’ λεπτό δυνατό σουτ του Μπερμπατιώτη από αριστερά η μπάλα τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτσοβού. Στο 86’ λεπτό δυνατό σουτ του Palli η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κοτσοβού. Στο 92’ λεπτό ο Αποστόλου έφυγε μόνος του από αριστερά μπήκε στην περιοχή και αντί να δώσει δεξιά σε δύο ξεμαρκάριστους συμπαίκτες του προτίμησε να τελειώσει την φάση στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Ποσειδώνας Διδύμων : Κοτσοβάς, Μπροδήμας, Μπάρδης, Στεργίου, Μούγιος, Β. Δημαράκης ( 90’ Γ. Προσύλης), Παρδάλης, Κωνσταντινίδης, Αποστόλου, Σ.Κονδύλης, Γ.Δημαράκης ( 82’ Ζαραφωνίτης)
Ασκληπιός Παπαγιάννης, Γεωργιόπουλος, Γ. Γεώργας, Μπερμπατιώτης, Λαλιώτης, Ρούμπος, Κρεμμύδας, Δ.Γεώργας, Βερδελής ( 60΄Μπάμπης), Palli, Καραμπέτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates