Social Icons

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012-ΛΕΥΚΑΚΙΑ 2-0





Δύσκολη νίκη για την Ερμιονίδα 2012 το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Ερμιόνης απέναντι στα Λευκάκια  μπροστά σε ελάχιστους φιλάθλους λόγω του πολικού κρύου πού επικρατούσε.

Με την νίκη αυτή η Ερμιονίδα αποσπάστηκε έξι βαθμούς από τον δεύτερο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου και βρίσκετε ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή της στην Α1 Αργολίδας τέσσερεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.
 Ένα φινάλε πού θέλει την Ερμιονίδα να έχει τρείς τελικούς και μάλιστα εκτός έδρας με Θύελλα Λιμνών, Αριστέα και Λυγκεύς.
Αναλυτικά
Στο 11 λεπτό ο Μητρόπουλος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή η μπάλα  έφτασε στον Κοροντίνη πού με κεφαλιά σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αράμπου.
Στο 27 λεπτό σέντρα του Βασίλη Διαμαντή από δεξιά ο Σκεντεράι έπιασε δυνατό γυριστό σούτ μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα άουτ,
Στο 35 λεπτό ο Βασίλης Διαμαντής σέντραρε από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Κερίμ πού προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα με το στήθος στον τερματοφύλακα του ο οποίος είχε βγει εκτός εστίας για να αποκρούσει με αποτέλεσμα η μπάλα να πάει στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.
Στο 39 λεπτό ο Αράμπος απέκρουσε δύσκολα δυνατό σουτ του Β.Δημαράκη.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο Τσάβο με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Αράμπου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου.
Στο 46 λεπτό ο Αράμπος απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία σουτ του  Β. Δημαράκη.
Στο 47 λεπτό δυνατό σουτ του Δωρή η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Σχοινά.
Στο 55 λεπτό δυνατό σουτ του Μέλσι η μπάλα άουτ.
Στο 66 λεπτό ο Σχοινάς απέκρουσε δυνατό σουτ του Τσακάλη.
Στο 67 ο Μάρκου σούταρε στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 77 λεπτό σουτ του Ι. Αράμπου απέκρουσε ο Σχοινάς.
Στο 90 εκπληκτικό δυνατό σουτ του Σκεντεράι απέκρουσε δύσκολα ο Αράμπος.
Στο 91 λεπτό ο Μητρόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Δ. Καρακώστας ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα
Ερμιονιδα 2012 : Σχοινάς, Ε. Διαμαντής, Μέλσι ( 80 Ν.Παπανδριανός) , Στεργίου , Διαμαντής Β., Παπανδριανός Ν.( 88 Κέντρο), Τσάβο (80  Τσούνης), Κοροντίνης, Σκεντεράι. Δημαράκης Β.
Λευκάκια Δ.Αράμπος, Δωρής Π, Παραγιουδάκης, Κερίμ,  Ι.Αράμπος, Χαραλαμπόπουλος,Δωρής Κ., Μουταβέλης ( 79 Λαγός), Τσακάλης, Μάρκου ( 88 Κωστόπουλος), Φιλίνης  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates