Social Icons

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ( ΓΕΝ.2001-2202) : ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΟΡΟΥ 1-5




Την ήττα με 5-1 γνώρισε η ομάδα προπαίδων ( γεν. 20012002) της Κορωνίδας Κοιλάδας από την αντίστοιχη του Ποσειδώνα Πόρου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ
ανώτεροι των γηπεδούχων  αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν την ίδια ομάδα δύο χρόνια σε αντίθεση μα την ομάδα της Κορωνίδας που μετρά τρείς μήνες από την ημέρα που δημιουργήθηκε.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα τέρματα πέτυχαν:
Στο 10’ λεπτό ο Ράντις με σουτ άνοιξε το σκορ και πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής με νέο σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Ποσειδώνα. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Γκιών με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι με σουτ του Γκιών έκαναν το 0-4 για να μειώσει ο Βασίλης Φλωρής με πέναλτι  Το τελικό 1-5 σημείωσε ο Αναγνωστόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή.
Κορωνίδα Κοιλάδας : Μαρικλέρ, Π. Φλωρής,Πιτσάς, Καλιώκης , οψιμούλης, Μπούκουρης, Γκίκας, Ελένης, Τούσσας, Β. Φλωρής, Ταρσίου, Τσατσαρός Μούγιος ,Λιώσης, Λέκκας, Αποστόλου.  
Ποσειδώνας Πόρου : Πίκουλας, Μπιτούνης, Λεβειδιώτης, Παγώνης, Ράντις, Μούχο, Μίνο, Γκιών, Αναγνωστόπουλος, Ηλίας, Γέγγος, Μούγιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates