Social Icons

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ -ΠΥΡΠΟΛΗΣΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΝΟΝΙΕΣ ΤΟΥ MUHO ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗ

Χωρίς νίκη για τέταρτη συνεχή αγωνιστική έμεινε ο Ποσειδώνας Διδύμων αφού ηττήθηκε στην έδρα του από μία
εκπληκτική Μπουμπουλίνα Σπετσών με σκορ 0-2. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκαν με τον Muho αλλά έχασαν και άλλες τρείς ευκαιρίες για γκολ να τελειώσουν το αγώνα από το πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο δεύτερο ημίχρονο όπου θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει.
Αναλυτικά :
Στο 4 λεπτό δυνατό σουτ του Ζουμπουλάκη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χιόνη άουτ. Στο 9 λεπτό κεφαλιά του Κρεμμύδα ύστερα από σέντρα του Muho δεξιά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ. Στο 10 λεπτό σουτ του Muho απέκρουσε δύσκολα ο Χιονης. Στο 15 λεπτό σουτ του Κομπόγιωργα η μπάλα έφυγε άουτ.  Στο 20 λεπτό ο Χιόνης απέκρουσε στην γωνιά του σουτ του Κομπόγιωργα. Στο 23 λεπτό η Μπουμπουλίνα άνοιξε το σκορ όταν ο Κομπόγιωργας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή η μπάλα στο «γαμα» του Χιόνη πού απέκρουσε δύσκολα , η μπάλα έφτασε δεξιά στον Κρεμμύδα πού πάσαρε στον ξεμαρκαριστο Muho και ο τελευταίος με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 25 λεπτό μεγάλη απόκρουση του Μουράτη σε σούτ του Ζαραφωνίτη. Στο 48 λεπτό κεφαλιά του Παπανδρέου η μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Χιόνη. Στο 50 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν όταν δυνατό σούτ του Παρδάλη μέσα από την περιοχή η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι του Μουράτη και έφυγε άουτ. Στο 67 λεπτό ό Σ. Κονδύλης εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και ο Μουράτης απέκρουσε σωτήρια. Στο 73 λεπτό ο Μουράτης απέκρουσε δύσκολα στην δεξιά του γωνία σουτ του Αποστόλου. Στο 86 λεπτό σουτ του Ζαραφωνίτη απέκρουσε ο Μουράτης. Στο 94 λεπτό ο Κεφαλοννίτης πήρε την μπάλα από την σέντρα πέρασε οποίον αμυντικό βρήκε, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Χιόνη διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Διαιτητής : Χ.Νενεκούμης ( Αργολίδας)

Ποσειδώνας Διδύμων : Χιόνης, Μπροδήμας, Μπάρδης, Στεργίου, Μούγιος, Παρδάλης, Αποστόλου, Κωνσταντινίδης, Ζαραφωνίτης, Σ.Κονδύλης, Δημαράκης.( 49 Κονδύλης Αντ.)

Μπουμπουλίνα Σπετσών : Μουράτης μ Kubeja, Κλήμης, Μπούφης, Βιγκλιάρης, Βασιλόπουλος, ( 81 Κεφαλλονίτης), Κομπόγιωργας, Ζουμπουλάκης, Muho, ( 90 Παπαδέας Αντ.), Κρεμμύδας, Παπανδρέου. ( 86 Παπαδέας Νικ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates