Social Icons

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ.: ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Προπονητής και ποδοσφαιριστές του Αστέρα, έμειναν άναυδοι χθες το απόγευμα, όταν εν τη πλήρη απουσία διοίκησης, ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης μπήκε στο γήπεδο και διέκοψε την προπόνηση της ομάδας.


Ο λόγος ήταν ότι κακώς ο Αστέρας χρησιμοποίησε το κεντρικό γήπεδο της Αμαλιάδας, αφού είχε ξεπεράσει τους όρους χρήσης του.
«Εάν δεν υπάρχει διοίκηση τότε να διαλυθεί η ομάδα. Εάν δεν έχει εκατό ευρώ να βρει ένα γήπεδο, τότε να σας τα δώσω εγώ τα εκατό ευρώ για σήμερα», έλεγε ο δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης, απευθυνόμενος στον προπονητή της ομάδας Θοδωρή Ανδριόπουλο, ο οποίος αμήχανα προσπαθούσε να απαντήσει, αντιλαμβανόμενος και ο ίδιος, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δική του δουλειά, αλλά δουλειά της διοίκησης η οποία του ανέθεσε την τεχνική ηγεσία και οφείλει να του εξασφαλίσει συνθήκες δουλειάς.
Μάλιστα, ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο, δηλαδή την έλλειψη συνθηκών δουλειάς, σκεφτόταν πολύ σοβαρά χθες το απόγευμα, ακόμα και να αποχωρήσει από την ομάδα.
Αμήχανοι και οι ποδοσφαιριστές, όσοι έχουν απομείνει αφού πολλοί έχουν φύγει, έλεγαν μεταξύ τους μήπως θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσουν τελείως και να εμφανιστούν την Κυριακή μόνο για το παιχνίδι.
Ο Αστέρας την Κυριακή, αντιμετωπίζει στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας τον Ατρόμητο Αχαΐας και χθες το απόγευμα η ομάδα, μπήκε στο κεντρικό γήπεδο, να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη προπόνηση, η οποία ως είθισται την Πέμπτη, περιλαμβάνει δίτερμα και τακτική.
Το περιστατικό που συνέβη, δείχνει την έλλειψη συντονισμού και συνεννόησης, καθώς ο δήμαρχος υποστήριζε ότι ο Αστέρας είχε χρησιμοποιήσει το γήπεδο και την προηγούμενη μέρα, παραβιάζοντας τους όρους χρήσης του, οι οποίοι προβλέπουν περιορισμένη χρήση για να μην καταστραφεί.

Πηγή: www.protinews.gr (Eφ. Πρώτη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates