Social Icons

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ -ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 1-2




Την ήττα με 2-1 στην έδρα της γνώρισε η Κορωνίδα Κοιλάδας το Σάββατο από τον Ασκληπιό. 


Αναλυτικά



Στο 1 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ όταν ο Γκρεβτσίδης με σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε την ρίζα της δοκού του Παπαγιάννη.

Στο 4 λεπτό κεφαλιά του Γκρεβτσίδη έφυγε άουτ.

Στο 15 λεπτό ο Pali έκανε σέντρα-σούτ έξω από την περιοχή του Αποστόλου , η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε πλάγια.

Στο 22 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Κούσης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή του Παπαγιάννη αλλά το σουτ πού έκανε έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 33 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ όταν ο  Pali έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και ο Αποστόλου απέκρουσε εκπληκτικά στο «γαμα» σε κόρνερ.

Στο 61 λεπτό ο Pali με δυνατό σούτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 70 λεπτό ο Μέγας ανατράπηκε από τους αμυντικούς του Ασκληπιού μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κούσης κάνοντας το 1-1.

Στο 73 λεπτό δυνατό σουτ του Γκρεβτσίδη η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 76 λεπτό ο Pali με νέο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2 δίνοντας το « χρυσό» τρίποντο στην ομάδα του.

Κορωνίδα Κοιλάδας :  Αποστόλου Ι,Ζέρβας Μ, Αποστόλου Α. (78 λ.τρ. Ζέρβας Α) Ψωμάς, Δώρας, Μέγας, Γκρεβτσίδης, Αντωνόπουλος, Κούσης, Σαγκατέλωφ, Γιαννακόπουλος ( 69 Cojocaru)

Ασκληπιός : Παπαγιάννης, Λαλιώτης,  Γεωργιόπουλος, ,( 88 λ.τρ. Οψιμούλης),  Ferhati, Μπερμπατιώτης, Ρούμπος, Κρεμμύδας, Μάτζαρης, Υφαντής, Pali, Τζιώλος.( 56 Γεώργας Δ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates