Social Icons

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΟΡΟΥ 1-0.

Δύσκολη νίκη για την Κορωνίδα Κοιλάδας με 1-0 χάρη σε ένα γκολ πού πέτυχε η «χρυσή» αλλαγή του Κωτσαρά ο Γιάννης Γιαννακόπουλος έξι λεπτά πριν την λήξη του αγώνα .
Η εικόνα του αγώνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο
ήταν κάκιστη και από τις δύο ομάδες αφού έγινε μόνο μία φάση όλη και όλη και αυτή για τους φιλοξενούμενους όταν ο Χατζόπουλος κέρδισε πέναλτι αλλά ο Ι. Αποστόλου τον «ψώνισε» και απέκρουσε σωτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο  η εικόνα άλλαξε κάπως και οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και πίεσαν για το γκολ το οποίο άγγιξαν στο 51 με τον Γκρεβτσίδη όταν ο τελευταίος είχε σούτ στο δοκάρι. Τελικά το γκολ έγινε στο 84 με τον Γιαννακόπουλο ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο 77 λεπτό.
Αναλυτικά
Στο 30 λεπτό ο Χατζόπουλος για τους φιλοξενούμενους κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Α. Αποστόλου. Το πέναλτι εκτέλεσε  ο ίδιος αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έπεσε στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε σωτήρια.
Στο 51 λεπτό η πρώτη μεγάλη φάση για την Κορωνίδα όταν ο Σαγκατέλωφ σέντραρε από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Γκρεβτσίδη πού σούταρε και η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Τζάνου.
Στο 67 λεπτό ο Τζάνος απέκρουσε δύσκολα δυνατό σουτ του Κούση.
Στο 70 λεπτό ωραία εναλλαγή της μπάλας του Γκρεβτσίδη με τον Κούση έξω από την περιοχή του Ποσειδώνα , σουτ του τελευταίου απέκρουσε δύσκολα ο Τζάνος.
Στο 72 λεπτό σέντρα του Μπιζιώτα από δεξιά ο Στάικος πρόλαβε την έξοδο του Αποστόλου αλλά η κεφαλιά πού έκανε έφυγε άουτ.
Στο 74 λεπτό ο Αποστόλου εκτέλεσε φάουλ από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Κούση μέσα στην περιοχή , κεφαλιά του τελευταίου η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 82 λεπτό ο Αποστόλου απέκρουσε δύσκολα σουτ του Στάικου.
Στο 84 λεπτό ο Δώρας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Κούση μέσα στην περιοχή πού έκανε κεφαλιά και απέκρουσε δύσκολα ο Τζάνος και στην επαναφορά ο Γιάννης Γιαννακόπουλος με σούτ έκανε το 1-0
Στο 90 λεπτό ο Σαγκατέλωφ έκανε σέντρα από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Κούση μέσα στην περιοχή πού σούταρε η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι  ,στην επαναφορά της μπάλα δεύτερο σουτ από τον ίδιο παίκτη και η μπάλα πάλι αποκρούστηκε από το δοκάρι και έφυγε άουτ.

Κορωνίς Κοιλάδας : Αποστόλου Ι., Γκρεβτσίδης, Αποστόλου Α., Ψωμάς, Cojocaru, Μέγας ( 77 Γιαννακόπουλος Ι.) , Αλεξανδρής ( 61 Ζέρβας Μ.), Αντωνόπουλος, Κούσης, Σαγκατέλωφ , Γιαννακόπουλος Στ. ( 46 Δώρας)
Ποσειδώνας Πόρου  Τζάνος . Χίος, Δερβενιώτης ( 88 Δαγκλής), Σακελλαράκης, Βλάχος, Μπιζιώτας, Σταικος, Χατζόπουλος, Παπαγεωργίου, Ρούσσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates