Social Icons

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΥΠΕΡ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012-ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΕΑ ΑΡΓΟΥΣ




Μια εκπληκτική Ερμιονίδα 2012 κέρδισε άνετα το Σάββατο  το ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στον Ατρέα Άργους με 2-0 και κράτησε την απόσταση ασφαλείας των τριών βαθμών από τον Ο.Φ. Ηλιοκάστρου.  Εδώ να αναφέρουμε ότι ο αγώνας
έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή.
Το σκορ άνοιξε στο 40 λεπτό ο Σκεντεράι με πλασέ  μέσα από την περιοχή. Είχε προηγηθεί δυνατό σουτ του Ανδρέα Κοροντίνη μέσα από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Ορφανός και στην επαναφορά ο Σκεντεράι με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 59 λεπτό η Ερμιονίδα διπλασίασε τα τέρματα της όταν ο Μητρόπουλος εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα πήγε στο πρώτο δοκάρι εκεί πετάχτηκε ο Βασίλης Δημαράκης και με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-0.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Δ.Σκιαδάς.
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012 : Σχοινάς, Νικεδήμας, Ν.Παπανδριανού, Στεργίου,  Μέλσι, Μητρόπουλος, Διαμαντής, ( 80 Κέντρο ), Τσάβο, Κοροντίνης, ( 90 Ν. Παπανδριανού ),Σκεντεραι, Β.Δημαράκης ( 80 Κ.Δημαράκης).
ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ : Ορφανός, Μητσούλας, ( 81 Γιαννόπουλος), Κολιγλιάτης, Σουλελές, ( 80 Ρούσσης), Κοτίτσας, Κοτσιόπουλος, Μαμμωνάς, Πηλιάφας, Κοστώπουλος, Rapi, Lendzion (65 Κιντής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates