Social Icons

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012-ΛΥΓΚΕΥΣ 2-0




Πρωταθλήτρια χειμώνα στον 1ο όμιλο της Α2 Κατηγορίας Αργολίδας στέφθηκε την Κυριακή το απόγευμα η Ερμιονίδα 2012 επικρατώντας στο γήπεδο της Ερμιόνης του Λυγκεύς με 2-0. 

Αναλυτικά :
 Στο 3 λεπτό πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους όταν ο Διαμαντής μέσα από την περιοχή πλάσαρε και η μπάλα έφυγε παράλληλα προς την εστία του Σχοινά άουτ. Στο 19 λεπτό ο Μητρόπουλος εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Χρυσού. Στο 27 λεπτό δυνατό σουτ του Σκεντεράι η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ. Στο 30 λεπτό δυνατό σουτ του Μέλσι η μπάλα άουτ. Στο 31 λεπτό ο Μαλλιάρος με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 53 λεπτό κεφαλιά του Καπαρέλλου η μπάλα άουτ. Στο 56 λεπτό απευθείας κόρνερ του Μητρόπουλου έδιωξε δύσκολα ο Χρυσός. Στο 66 λεπτό ο Μητρόπουλος από το χώρο του κέντρου έβγαλε ωραία μπαλιά στον Βασίλη Δημαράκη πού μπήκε από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα για ανοίξει το σκορ. Στο 68 λεπτό ο Χρυσός απέκρουσε σούτ του Β.Δημαράκη σε κόρνερ. Στο 76 λεπτό ο Λυγκεύς κέρδισε κόρνερ από δεξιά το εκτέλεσε ο Μαλλιάρος η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι , ο Στεργίου απέκρουσε με το κεφάλι , η μπάλα πήγε στο Νίκο Παπανδριανό πού έδωσε μία μακρινή μπαλιά στον Κοροντίνη και ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή πλάσαρε τον Χρυσό για να γίνει το 2-0. Στο 78 λεπτό δυνατό σουτ του Β. Δημαράκη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χρυσού άουτ. 
Διαιτητής ήταν ο Βαγγέλης Μανούχος 
Ερμιονίδα 2012 : Σχοινάς, Νικεδήμας, Ν.Παπανδριανός, Μέλσι, Διαμαντής Β. ( 90 Δημαράκης Κ), Μητρόπουλος, Διαμαντής Ευ.( 59 Στεργίου), Τσάβο, Κοροντίνης, Σκεντεράι, Β.Δημαράκης. ( 91 Κέντρο). 
Λυγκεύς : Χρυσός, Σωτηρόπουλος, Γιαννούλης, Κολιγλιάτης,Καπαρέλλος, Μήτσουλας, Διαμαντής, Μαλλιάρος, Παπανδριανός, Ταραντίλης, ( 66 Νικολίτσας),Σμυρλής ( 66 Νάσσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates