Social Icons

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-Π.Α.Ο.ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 2-0


Το ντέρμπι των πρωτοπόρων βάφτηκε "μπλέ" αφού η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε δύσκολα τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου με σκορ 2-0. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν ....
να προηγηθούν νωρίς στο σκορ και αυτό τους έλυσε τα πόδια. Όμως είχαν την τύχη με το μέρος τους αφού ο τερματοφύλακας Αποστόλου βρέθηκε σε εκπληκτική ημέρα και έσωσε την εστία του από δύο  σίγουρα γκολ. Μεγάλες οι απουσίες για τους γηπεδούχους των Γκρεβτσίδη και Λούμη .

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να φύγουν έστω με τον βαθμό της ισοπαλίας αφού οι επιθετικοί της ήταν τρομερά άστοχοι και σε δύο τουλάχιστον φάσεις πού βγήκαν τετ α τετ με τον κορυφαίο Αποστόλου έχασαν σίγουρα γκολ. Όμως μία σημαντική απουσία και για τους φιλοξενούμενους ήταν αυτή του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας του 23χρονου Μουζακιώτη.

Αναλυτικά οι φάσεις :

Με την πρώτη ευκαιρία η Κορωνίδα άνοιξε το σκορ όταν στο 4 λεπτό ο Κούσης κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Κυριακόπουλου από τον Κούγια . Το εκτέλεσε ο Freitas στέλνοντας την μπάλα στο δεξί "γάμα" του Κυριακόπουλου ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 11 λεπτό ο Διαμαντής κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή της Κορωνίδας. Το εκτέλεσε ο Prapaj και ο Αποστόλου απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.

Στο 27 λεπτό  εκπληκτική απόκρουση του Αποστόλου στο "γάμα" ύστερα από κεφαλιά του Αντωνιάδη .

Στο 29 λεπτό ο Παπαγεωργόπουλος από το κέντρο με βαθιά μπαλιά βρήκε μόνο του τον Σκαλίδη με τον Αποστόλου τον πλάσαρε και πάνω στην γραμμή απέκρουσε σωτήρια ο Ψωμάς.

Στο 44 λεπτό ο Σαγκατέλωφ από το ύψος της μεγάλης περιοχής  είδε τον Κυριακόπουλο εκτός θέσης πλάσαρε πάνω από το σώμα του και έκανε το 2-0.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παπαγεωργόπουλος σέντραρε από δεξιά , η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Prapaj αυτός είδε τον Διαμαντή σε θέση βολής του πέρασε την μπάλα κα ο τελευταίος μόνος του με τον Αποστόλου σούταρε και έχασε σίγουρο γκολ αφού ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε σωτήρια.

Στο 51 λεπτό ο Κυριακόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ σουτ του Σαγκατέλωφ.

Στο 75 λεπτό ο Μέγας μπήκε σφήνα σε Ψύχο και Κυριακόπουλο  πλάσαρε και απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Στο 69 λεπτό ο Κυριακόπουλος απέκρουσε σουτ του Σαγκατέλωφ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 91 λεπτό ο Μπούρης σέντραρε από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Αντωνιάδη αυτός μόνος του με τον Αποστόλου σούταρε πάνω του χάνοντας σίγουρο γκολ.

Από την ομάδα της Κορωνίδας  κορυφαίος ο τερματοφύλακας Αποστόλου τον ακολούθησε ο αγέραστος Freitas χωρίς βέβαια να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Από την ομάδα του Κουτσοποδίου πολύ καλοί ο τερματοφύλακας Κυριακόπουλος και οι Παπαγεωργόπουλος Διαμαντής.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Κώστα Ιωαννίδη

Κορωνίδα Κοιλάδας : Αποστόλου Ι., Ζέρβας Μ.( ( 72 Αλεξανδρής), Χατζησταύρου , Ψωμάς, Δώρας, Μέγας, Σαγκατέλωφ, Αποστόλου Α., Κούσης ( 80 Ζαραφωνίτης), Freitas , Γιαννακόπουλος.

Π.Α.Ο.Κουτσοποδίου : Κυριακόπουλος, Μπούρης, Καρανάσιος, Ψύχος, Κούγιας, Αντωνιάδης, Παπαγεωργόπουλος, Panos, Σκαλίδης,( 84 Κόλλιας ), Prapaj, ( 70 Μάκκας ), Διαμαντής. (78 Σωτήρης).,












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates