Social Icons

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Γ ΕΘΝΙΚΗ : ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ


Ο Τρύφωνας Μποζιονέλος είναι ο άνθρωπος που πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει συζήτηση για το οικονομικό στη Γ' Εθνική και για το λόγο αυτό κάλεσε όλες τις ομάδες προχθές το απόγευμα στο .......
ξενοδοχείο «Ισθμια» της Κορίνθου.
Ο πρόεδρος του Παναργειακού είπε απλώς, αυτά που σκέφτονται όλοι. Οτι δηλαδή πρέπει να απευθυνθούν στην ΕΠΟ και να απαιτήσουν χρήματα για να καλυφθεί ένα μέρος από τα τεράστια έξοδα που έχουν τα σωματεία στη Γ' Εθνική.
Ο κ. Μποζιονέλος μίλησε ακόμα και για αποχή των ομάδων από το πρωτάθλημα σε περίπτωση που η ΕΠΟ αρνηθεί να ικανοποιήσει το αίτημά τους. Ας δούμε τι είπε:
* «Δεν γίνεται να είμαστε ερασιτέχνες στην διοργάνωση και επαγγελματίες στο ποινολόγιο, στη διαιτησία και στα πρόστιμα. Εμείς τιμωρούμαστε με τις ποινές που τιμωρούνται οι ομάδες Σούπερ Λίγκας και Β' Εθνική, μόνο που αυτές παίρνουν επιχορήγηση, ενώ εμείς τίποτα. Αυτή είναι η πρώτη αδικία».
* «Η δεύτερη αδικία έχει να κάνει με τα έξοδα για τις μετακινήσεις, αφού ούτε γι' αυτό παίρνουμε τίποτα από την ΕΠΟ».
* «Εμείς είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε από την ΕΠΟ το ποσό των 50.000 ευρώ για κάθε σωματείο. Αυτή ήταν η παλιά επιχορήγηση της Γ' Εθνικής. Επίσης είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε μέχρι τα άκρα, δηλαδή μέχρι την αποχή. Αυτό μπορώ να σας βεβαιώσω ότι ισχύει 100% για τις ομάδες του 4ου Ομίλου».
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟ
Ο Τρύφωνας Μποζιονέλος εξουσιοδοτήθηκε από τα σωματεία του 4ου Ομίλου να μιλήσει με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό και να του θέσει το πρόβλημα. Πράγματι, ο πρόεδρος του Παναργειακού επικοινώνησε με τον κ. Ανδριανό και το ραντεβού θα γίνει πιθανότατα τη Δευτέρα.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού δεσμεύτηκε ότι θα δει το θέμα και ότι θα προσπαθήσει να δώσει λύση. Πάντως, φαίνεται ότι τα σωματεία είναι αποφασισμένα να το παλέψουν, αφού το οικονομικό έχει γονατίσει τα περισσότερα και θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην συνέχεια.
Www.pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates